Saturday 30th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Tabara de Vara la Mihai Viteazau

10 august 2013 JUNIORI
Rugby Romania

Rugby Romania

In perioada 1-8 august, a avut loc in localitatea Mihai Viteazu, din judetul Cluj, Tabara de Vara, organizata de catre FRR si clubul Ariesul Mihai Viteazu.

La aceasta actiune, au participat 90 de copii, intre 12 si 14 ani, din toata tara, selectionati in urma circuitului national de mini rugby, desfasurat in lunile iunie si iulie.

Acesti sportivi au fost acompaniati de 10 antrenori, cate doi din fiecare regiune, si un staf al FRR, compus din Daniel Mitrea, Ion Viorel, DRD Moldova Sud, Gheorghe Sabau, DRD Transilvania si Hari Dumitras.

Pe langa antrenamentele tehnice si jocurile scoala, participantii la aceasta actiune, au vizitat Cheile Turzii, Cascada si Salina Turda.
La sfarsitul taberei au fost inmanate diplome reprezentantilor fiecarei regiuni.

Pe toata perioada verii, statiunile Eforie Sud si 1 Mai, beneficiaza in cadrul activitatilor sportive, de interventia unui antrenor de rugby, numit de catre Directia de Dezvoltare a FRR. Rolul acestor antrenori fiind de a anima antrenamente si competitii de rugby non contact, promaovand astfel, jocul de rugby in randul tinerilor care isi petrec vacanta pe litoral in taberele sus mentionate.
Aceasta actiune se desfasoara, in urma unui protocol intre FRR si DJTS Constanta. Obiectivul acestor actiuni fiind sanatatea prin sport.

1,623 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response