Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

Derby decis de Prepelita! Krasnyi Yar – Enisey 21-16

12 august 2013 INTERNATIONAL
Rusia.

Rusia.

Campionatul Rusiei de rugby a programat in acest week-end meciul derby care a pus fata in fata cele doua echipe siberiene, Krasnyi Yar si Enisey, ambele din Kransoyarsk.

Jocul a fost extrem de viu disputat, campionii en-titre, Enisei, luand initiativa in prima parte, cand au si condus de altfel cu 10-0.

Amfitrionii au revenit si au micsorat distanta pe tabela dupa doua lovituri de pedeapsa, astfel ca scorul pauzei a fost 6-10.

Revenirea celor de la Krasnyi Yar a continuat si in partea a doua a meciului, cand scorul a ajuns la 21-10.

Cel mai frumos eseu al meciului l-a marcat internationalul moldovean Oleg Prepelita (foto), care desi placat la jumatate de metru de terenul de tinta, cu o veritabila miscare de inotator, a reusit sa se rasuceasca si sa culce balonul pentru cinci puncte.

Finalmente, Enisey a intrat in bonus defensiv dupa doua lovituri de pedeapsa, astfel ca scorul partidei a fost 21-16 in favoarea vicecampionilor.

La gazde au evoluat pe toata durata partidei Maxim Cobilas, pilier dreapta, Prepelita, inchizator, iar din minutul 60 Titica, pe post de pilier stanga.

Oaspetii l-au avut in compunere pe un alt jucator din Republica Moldova, Vladimir Arhip, pe post de flanker stanga, pana in minutul 64. Antrenorul roman George Sava s-a ocupat de pregatirea liniei de treisferturi a celor de la Enisey.

In clasament, Krasnyi Yar conduce cu 59 de puncte acumulate dupa 13 meciuri, in timp ce Enisey este a doua, cu 49 de puncte din 11 meciuri. Ambele echipe sunt matematic calificate in semifinalele competitiei.

1,853 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response