Monday 06th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Partide de mare spectacol in prima etapa din Currie Cup

12 august 2013 CURRIE CUP, INTERNATIONAL
Sharks vs Griquas.

Sharks vs Griquas.

Editia 2013 a Currie Cup Premier Division a debutat cu partida disputata la Durban intre Natal Sharks si Griquas.

Dupa un joc de mare spectacol in care rechinii au condus la pauza cu 20-16, Griquas au revenit in partea secunda si s-au impus cu 32-30.

In minutul 66, gazdele se aflau inca in avantaj cu 27-22, pentru ca incercarea victoriei celor de la Griquas sa vina in minutul doi al prelungirilor, reusita apartinandu-i flankerului Greef.

Pentru Shark, J. Botes a marcat doua incercari, Mvovo una, Butch James trei transformari si trei penalitati, in timp ce punctele lui Griquas au fost reusite de Schoeman si Greef incercari, respectiv Scheepers doua transformari si sase lovituri de pedeapsa.

Campionii en-titre, Western Province, nu au reusit decat un rezultat de egalitate pe propriul teren in compania celor de la Blue Bulls.

Desi au condus pe intreaga durata a partidei, Western Province au ratat victoria in minutul 78 atunci cand Cook a marcat eseul care a consfintit egalitatea.

Trei incercari au marcat campionii prin Aplon, Howard si Carr, Van Aswegen concretizand o penalitate si trei transformari. In replica, Blue Bulls au inscris doua eseuri prin Venter si Cook in timp ce Jantjies si-a adus contributia cu o transformare si patru lovituri de pedeapsa.

Free State Cheetahs au inceput competia cu o victorie pe terenul celor de la Golden Lions, scor 30-29, dupa ce la pauza erau condusi cu 16-13.

Hanekom, Britz si Dreyer au marcat incerari pentru Lions, Boshoff o transformare si patru penalitati. Cheetahs au luat bonusul ofensiv dupa cele patru eseuri reusite de Ebersohn, Prinsloo, Pretorius si Sadie, in timp ce Smit si Watts s-au remarcat in fata butului reusind cate o transformare si o penalitate.

Urmatoarea etapa se va disputa intre 16 si 17 august avand programate partidele:
Natal Sharks-Golden Lions
Western Province-Free State Cheetahs
Blue Bulls-Griquas

foto: rugby365.com

1,645 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response