Monday 06th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Golden Lions au facut spectacol la Pretoria

25 august 2013 CURRIE CUP
Currie Cup.

Currie Cup.

Etapa a treia din Currie Cup a fost una a oaspetiolor, toate cele trei partide terminandu-se cu infrangeri ale echipelor ce au evoluat pe propriul teren.

Golden Lions a surprins prin victoria la scor obtinuta la Pretoria, 62-23, in fata lui Blue Bulls, leii pierzand ambele partide din precedentele doua etape disputate, reusind sa marcheze nu mai putin de opt incercari prin Minnie dubla, Kriel, Helberg, Britz, Volmik, Tecklenburg si E.Jantjies.

Toate cele opt eseuri au fost transformate de Boshoff, cel care a mai punctat si din doua lovituri de pedepasa, in timp ce pentru gazde Ismaiel, Visser si Venter au inscris cate o incercare, Visser o transformare si o penalitate iar T.Jantjies o lovitura de pedeapsa.

Un eseu marcat de Ludik in minutul 65 a asigurat victoria lui Natal Sharks la Bloemfontein in fata celor de la Free State Cheetahs, rechinii obtinand a doua victorie in acesta editie a Currie Cup.

Cheetahs au inceput mai bine jocul si in minutul 25 conduceau cu 15-6 dupa doua eseuri marcate de Labuschagne si Rhule, R.Smith punctand dintr-o transformare si o penalitate, in timp ce pentru Sharks, Zeilinga concretizase doua penalitati.

Pana la finalul disputei insa, Cheetahs nu au mai reusit sa inscrie niciun punct, Sharks au revenit prin eseurile lui Deysel si Ludik, unul transformat de Zeilinga pentru a se impune cu rezultatul de 18-15.

Campionii en-titre Western Province au castigat la limita partida disputata la Kimberley in fata lui Griquas cu rezultatul de 20-19.

Pentru invigatori D.Fourie si J.de Jongh au inscris cate o incercare, ambele fiind transfromate de Coleman, care s-a mai evidentiat prin concretizarea a doua penalitati.

De partea cealalta, Griquas a raspuns cu eseul lui Vermeulen, transformarea lui Gerber si patru penalitati semnate de Scheepers, cel care a mai avut doua tentative de tinta ratate, puncte care ar fi putut inclina balanta in favoarea gazdelor.

Clasament:
1.Western Province-10p
2.Natal Sharks-9p
3.FS Cheetahs-7p
4.Golden Lions-6p
5.Griquas-6p
6.Blue Bulls-6p

Urmatoarea etapa va avea loc pe 31 august avand programte disputele:
Golden Lions-Western Province
Fre State Cheetahs-Griquas
Natal Sharks-Blue Bulls

2,039 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response