Saint Jean d’Angely s-a intarit cu Filip Lazar si Silviu Vasiliu pentru noul sezon din Federale 1

Lazar Filip.
Lazar Filip.

Rugby Athletic Club Angerien din Saint Jean d’Angely este echipa care anul trecut a pasit pentru prima data in Federale 1, al treilea esalon valoric al rugby-ului francez.

Sezonul trecut au incheiat competitia pe pozitia a saptea in grupa a 3-a, la St.Jean d’Angely remarcandu-se romanii Petre Mitu, Marian Mitu si Laurent Giucal.

Marian Mitu a evoluat in 10 partide reusind trei incercari, Petre Mitu, fostul Stejar cu 35 de prezente in nationala Romaniei, participant la Cupa Mondila din 1999, a imbracat de 11 ori tricoul alb-albastru concretizand 14 penalitati, iar Laurent Giucal a fost prezent in 15 dispute din 18 in linia a doua a francezilor.

Fata de sezonul trecut Marian Mitu si Laurent Giucal au ramas pe teren iar Petre Mitu a trecut in staff-ul tehnic, St.Jean d’Angely intarindu-se cu alti doi jucatori romani, Filip Lazar si Silviu Vasiliu.

Filip Lazar a fost transferat din Federale 2 de la Trignac, unde a fost considerat cel mai valoros jucator al echipei, Silviu Vasiliu evoluand sezonul trecut in acelasi esalon valoric dar la Orthez, unde a fost coleg cu Dorin Manole, echipa lor calificandu-se in Play-Off.

St.Jean d’Angely va face parte dintr-o grupa foarte grea unde le va avea ca adversare pe St.Nazaire, echipa lui Mihai Macovei, Lille sau Nevers toate cele trei grupari enumerate ajungand sezonul trecut in Play-Off-ul din Federale 1.

Asa cum o spunea noua achizitiei a alb-albastrilor, Filip Lazar: „Desi asteptam sa inceapa campionatul stim ca vor fi partide dificile facand parte din poate cea mai grea grupa, in care speram sa facem o figura cat mai frumoasa”.

St.Jean d’Angely va debuta in noul sezon din Federale 1 pe 8 septmebrie cand pe propriul teren va primi replica celor de la Cognac.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile