Monday 24th February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lotul de rugby 7 se pregateste pentru confruntarile de la 7’s GPS

9 septembrie 2013 7's GPS, Stiri
Echipa Nationala de Rugby 7.

Echipa Nationala de Rugby 7.

Miercuri intra in cantonament sportivii din lotul national de rugby 7.

Ei se vor antrena la Bucuresti pana pe 20 septembrie, pentru ca pe 21 si 22 ale aceleiasi luni sa participe la 7’s Grand Prix Series.

Turneul de rugby 7 este o competitie oficiala a FIRA-AER organizata de FRR in capitala, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Pentru 7’s GPS se vor pregati de la jumatatea acestei saptamani urmatorii: Ianus Daniel, Mitu Alexandru, Vlaicu Florin, Cazan Ionel, Caplescu Ciprian (CSA Steaua), Bucurescu Andrei si Vasile Dragos (Dinamo), Filip Andrei, Conache Tiberiu, Surugiu Florin si Prunaru Catalin (CSM Bucuresti Olimpia), Bucur Alexandru, Hihetah Stephen (CSM Stiinta Baia Mare), Apostol Adrian, Mototolea Vali (RCJ Farul Constanta), Barbu Nicolae (Universitatea Cluj), Ghiur Alexandru (CSUAV Arad), Ivan Valentin (Rugby Club Gueretois Creuse – Franta), Antonescu Marius (Tarbes Pyrenees Rugby – Franta).

Jucatorii vor fi sub indrumarea directa a lui Bogdan Muntean, antrenorul lotului.

Pe langa Romania, la 7’s Grand Prix Series 2013 vor mai participa cele mai bune echipe de rugby 7 ale Europei: Anglia, Franta, Tara Galilor, Italia, Georgia, Rusia, Spania, Portugalia, Germania, Scotia, Ucraina.

Spectatorii vor avea intrare libera la Tribuna 2 si la peluza, partidele urmand sa se desfasoare sambata si duminica de la 10:00 la 18:00.

2,827 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response