Tuesday 02nd June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Partide echilibrate in runda a sasea din Currie Cup

15 septembrie 2013 CURRIE CUP
Currie Cup.

Currie Cup.

Western Province au ramas lideri in Currie Cup dupa succesul de la Pretoria cu rezultatul de 29-18 in fata lui Blue Bulls.

Desi au jucat inca din minutul 35 in 14 jucatori, Rhodes primind cartonas rosu, campionii en-titre s-au impus reusind doua incercari prin Aplon si De Allende, Coleman izbutind doua transformari si trei penalitati, Van Aswegwn doua lovituri de pedeapsa.

Pentru Bulls, Ross si Bulbring au marcat cate o incercare in timp ce Pollard a inscris dintr-o transformare, o lovitura de pedeapsa si un dropgol.

Cheetahs si Lions au disputat o partida interesanta prin evolutia rezultatului de pe tabela de marcaj, gazdele reusind la final sa se impuna cu 26-23, dupa o lovitura de pedeapsa concrertizata in minutul 77 de R. Smit.

Sadie si Pretorius au marcat cate un eseu pentru Cheetahs, Nel si Volmik in contul lui Lions, R. Smit reusind insa doua transformari si patru penalitati fata de cele doua transformari si trei lovituri de pedeapsa semnate de Jantjies.

Natal Sharks s-au impus la Kinberley cu rezultatul de 25-24 in fata lui Griquas, victoria fiind obtinuta cu un eseu venit in minutul 75, dupa ce gazdele ramasesera in 14 jucatori cu un minut mai devreme, Barnes primind cartonas galben.

M. Schoeman si B. Schoeman au marcat cate un eseu pentru Griquas, Brummer o transformare si patru penalitati, pentru rechini Maseko si Herbst reusind cate un eseu, B. James si Zeilinga trei respectiv doua lovituri de pedeapsa.

Clasament:
1.Western Province-20p
2.Natal Sharks-19p
3.Cheetahs-16p
4.Golden Lions-15p
5.Blue Bulls-10p
6.Griquas-9p

Urmatoarea etapa se va disputa intre 20 si 21 septembrie dupa programul:
Western Province-Griquas
Natal Sharks-Free State Cheetahs
Golden Lions-Blue Bulls

2,101 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response