Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Romania U17 a pierdut finala cu Rusia

15 septembrie 2013 NATIONALA, U17
Romania U17.

Romania U17.

Disputata in cadrul turneului Cross Border, partida dintre Romania U17 si Rusia s-a incheiat cu victoria rusilor care s-au impus cu rezultatul de 34-23.

Romania a inceput mai bine jocul si a deschis scorul prin Paxaman care a concretizat o lovitura de pedeapsa de la centrul terenului.

Rusii au preluat initiativa si dupa primul sfert de ora au trecut la conducere cu 13-3 dupa un eseu transformat si o lovitura de pedeapsa.

Baietii nostri au revenit in joc si acelasi Paxaman s-a evidentiat in fata butului advers reusind sa concretizeze doua lovituri de pedeapsa, scorul devenind 13-9.

Ecartul rusilor avea insa sa creasca dupa un nou eseu transformat la 20-9, pentru ca in replica Melnicov sa inscrie prima incercare a echipei noastre, reusita din terenul de tinta advers fiind transformata de Paxaman.

Rusii s-au desprins din nou, un eseu transformat ducand scorul la 27-16, pentru ca apoi Romania sa revina cu un nou eseu marcat de Iurea si transformat de Paxaman.

Cu zece minute inainte de finalul partidei, Rusia a mai inscris un eseu, de aceasta data fara replica din partea baietilor nostri si s-a impus cu rezultatul de 34-23.

3,610 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response