Thursday 14th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Polonia – Romania: 0-19 la U17

18 septembrie 2013 JUNIORI
Romania U17.

Romania U17.

Selectionata de juniori U17 a Romaniei a invins ieri intr-un meci de pregatire formatia similara a Poloniei, in deplasare, cu scorul de 19-0.

Punctele stejareilor au fost inscrise de Lolea, Stratila si Iurea, fiecare cate o incercare, la care s-au adaugat doua transformari ale lui Raoul Paxaman.

Peste doua zile, cele doua combatante se vor intalni intr-un meci revansa.

Romania va finaliza astfel turneul inceput in Lituania, care s-a soldat cu un succes, in fata gazdelor, dar si cu o infrangere contra Rusiei.

UPDATE: In ultimul meci, juniorii au intalnit din nou Polonia, meci care s-a terminat cu scorul de 25-25.

Raoul Paxaman a reusit deschiderea scorului printr-o lovitura de pedeapsa, scorul devenind 0-3. Echipa poloneza reuseste sa inscrie un eseu si o lovitura de pedeapsa, preluand conducerea cu 8-3.

Juniorii romani raspund prin eseul lui Glodeanu, restabilind egalitatea (8-8). Pana la pauza, polonezii reusind inca un eseu, de aceasta data transformat, scorul pauzei aratand 15-8.

In a doua jumatate a jocului, Romania stabileste din nou egalitatea prin eseu lui Stratila, transformat pe Paxaman (15-15).

A urmat o lovitura de pedeapsa de care a beneficiat echipa gazda, apoi un eseu de penalizare transformat de acelasi Paxaman. Acelasi jucator mai reuseste o penalitate pana la finalul partidei, scor 25-18.

Polonezii reusesc o incercare tranfsormata pe finalul partidei, stabilind scorul final 25-25.

2,592 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response