Sunday 12th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

O victorie si trei infrangeri in prima zi a Campionatului European de rugby 7

21 septembrie 2013 7's GPS, 7's Men
Bucurescu s-a luptat cu apararea engleza.

Bucurescu s-a luptat cu apararea engleza.

In cadrul Campionatului European de rugby 7 ce se disputa pe Stadionul Arcul de Triumf, Romania a disputat astazi patru partide contand pentru Grupa A.

Prima disputa a Stejarilor a fost impotriva Tarii Galilor, baietii nostri cedand cu 14-10 dupa o partida in care au evoluat curajos si au pus probleme unui adversar mult mai bine cotat.

Romania a deschis scorul prin eseul lui Barbu, galezii au intors rezultatul pentru a se desprinde la 14-5, noi evoluand cu un om mai putin dupa ce Vlaicu a primit cartonas galben, pentru ca in final Ianus sa inscrie al doilea eseu in contul echipei noastre.

Cea de-a doua disputa a fost in compania Georgiei si in care Stejarii au cedat mult mai usor decat o arata diferenta de scor, 19-14 in favoarea Lelos, dupa ce la pauza a fost 12-0 in contul acestora.

Stejarii au inscris doua incercari, una fiind semnata de Apostol, cealalta de Ianus, ambele reusite in terenul de tinta advers fiind transformate de Vlaicu respectiv Ivan.

In fata celei mai bine cotate echipe participante la turneu, Anglia, campioana en-titre, Stejarii au pierdut cu 14-7, la pauza consemnandu-se un rezultat de egalitate 7-7.

Pentru echipa noastra Bucurescu a inscris un eseu transformat de Vlaicu, succesul englezilor venind in ultimul minut dupa un eseu marcat de Powell.

Singura victorie a Stejarilor a venit in partida cu Italia, dupa 7-7 la pauza, baietii nostri reusind sa se impuna cu scorul de 21-14.

Italienii au deschis scorul, dar doua eseuri semnate de Hihetah si Surugiu, ambele transformate de Vlaicu ne-au adus in avantaj, pentru ca la o greseala defensiva, adversarii nostri sa izbuteasca egalarea.

Succesul a venit cu doua minute inainte de final, gratie unei presiuni a Stejarilor, in urma careia arbitrul a acordat eseu de penalizare, transformarea apartinandu-i lui Vlaicu, rezultatul final fiind Romania-Italia 21-14.

In cele patru partide de astazi Stejarii au evoluat in componenta:
1.Marius Antonescu
2.Niculae Barbu
3.Daniel Ianus
4.Valentin Ivan
5.Andrei Bucurescu
6.Tiberiu Conache
7.Adrian Apostol
8.Andrei Filip
9.Florin Surugiu
10.Florin Vlaicu
11.Stephen Hihetah
12.Cristian Dinis.

Maine Stejarii intalnesc Portugalia in ultima partida contand pentru Grupa A, urmand apoi in functie de locul din clasamentul grupei sa dispute partidele contand pentru pozitionarea in clasamentul final.

3,672 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response