Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Romania a ocupat pozitia a noua la turneul de la Bucuresti al Campionatului European de rugby 7

22 septembrie 2013 7's GPS, 7's Men
Stejarii ridicand trofeul Bowl.

Stejarii ridicand trofeul Bowl.

Astazi au continuat disputele din cadrul Campionatului European de rugby 7 ce au avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf si in care Romania a evoluat in trei partide.

Primul adversar a fost Portugalia in fata careia Romania a cedat cu rezultatul de 7-0, acesta fiind ultima disputa din cadrul Grupei A, in al carei clasament final baietii nostri au ocupat pozitia a cincea.

Aceasta clasare a facut ca in urmatorul joc sa intalnim Spania, o partida contand pentru semifinalele trofeului Bowl si in care Stejarii s-au impus cu rezultatul de 17-7.

Victoria a venit in urma celor trei eseuri marcate in ordine de Apostol, Antonescu si Ianus, ultimul fiind transformat de Vlaicu.

In finala pentru locurile 9-10, Stejarii au intalnit Tara Galilor si in urma unui joc foarte bun al baietilor nostri am reusit sa ne impunem cu rezultatul de 17-12, dupa ce la pauza am condus cu 12-0.

Eseurile lui Antonescu si Barbu respectiv o transformare a lui T. Conache ne-a a dus in avantaj, 12-0, pentru ca in repriza secunda sa fim egalati, eseul lui Apostol venit in ultimul minut cosfintind victoria Romaniei.

Cu acest succes Stejarii au ocupat pozitia a noua in clasamentul final cucerind si trofeul Bowl, echipa noastra avand in alcatuire urmatorii jucatori:
1.Marius Antonescu
2.Niculae Barbu
3.Daniel Ianus
4.Valentin Ivan
5.Andrei Bucurescu
6.Tiberiu Conache
7.Adrian Apostol
8.Andrei Filip
9.Florin Surugiu
10.Florin Vlaicu
11.Stephen Hihetah
12.Cristian Dinis

Titlul de campioana a revenit Angliei care in marea finala a dispus de Franta cu rezultatul de 31-7, clasamentul final al Campionatului European de rugby 7 disputat la Bucuresti aratand astfel:
1.Anglia
2.Franta
3.Rusia
4.Italia
5.Portugalia
6.Georgia
7.Scotia
8.Germania
9.Romania
10.Tara Galilor
11.Spania
12.Ucraina

4,141 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

Leave A Response