Tuesday 02nd June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Etapa oaspetilor in Currie Cup

29 septembrie 2013 CURRIE CUP
Currie Cup.

Currie Cup.

Toate cele trei partide din etapa a opta din Currie Cup s-au inchieat cu victorii ale oaspetilor.

Campionii en-titre de la Western Province s-au impus dramatic la Bloemfontein pe terenul lui Cheetahs cu rezulatul de 29-27. Victoria a venit in minutul 79 dupa un dropgol semnat de Catrakilis.

Cheetahs au marcat trei incercari prin Daniller dubla si Pretorius, Western Province doua, autori Kolbe si Rhodes, diferenta fiind facuta de transformeri. Smith a marcat doua transformari si o penalitate, Watts o transformare si o lovitura de pedeapsa pentru Cheetahs, in replica Coleman cu o transformare si trei penalitati, Catrakilis cu o transformare, o penalitate si un dropgol asigurand victoria lui Western Province.

Natal Sharks continua sa fie liderii clasamentului dupa succesul de la Johannesburg unde au trecut de Golden Lions cu rezulatul de 31-25, devansandu-i pe Western Province datorita unui punctaj superior.

Cate trei eseuri au marcat cele doua formatii Minnie, Whiteley si Kriel pentru Lions, Zeilinga, Marais si Reinach pentru rechini, incercarea lui Reinach venita in minutul 68 fiind decisiva in stabilirea castigatoarei.

Zeilinga s-a remarcat reusind sa marcheze din toate procedeele posibile si anume, un eseu respectiv cate doua transformari, lovituri de pedeapsa si dropgoluri.

Blue Bulls au facut spectacol la Kimberley acolo unde au invins gazdele de la Griquas cu rezultatul de 52-10.

Bulls au fost singura echipa a etapei care a luat si bonusul ofensiv gratie celor sapte eseuri marcate de Small-Smith dubla, Willemse dubla, Liebenberg, Visse si du Plesiss, Griquas contabilizand un eseu de penalizare o transformare si o penalitate semnate de Prinsloo.

Clasament:
1.Natal Sharks-28p
2.Western Province-28p
3.Golden Lions-21p
4.Free State Cheetahs-17p
5.Blue Bulls-16p
6.Griquas-10p

Urmatoarea etapa se va disputa pe 4 si 5 octombrie dupa programul:
Blue Bulls-Natal Sharks
Griquas-Free State Cheetahs
Western Province-Golden Lions

2,036 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response