Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Glasgow Warriors si Ospreys raman neinvinse dupa primele patru etape din Rabo Direct Pro 12

29 septembrie 2013 PRO12 RUGBY
Rabo Direct Pro 12.

Rabo Direct Pro 12.

Glasgow Warriors continua sa conduca in clasamentul Ligii Celtice dupa succesul reusit in Italia pe terenul lui Zebre, scotienii avand patru victorii din tot atatea partide disputate in acest sezon.

Fara a lua bonusul ofensiv, McGuigan cu o dubla si Hall fiind autorii incercarilor pentru Warriors, scotienii s-au impus cu rezulatul de 24-17, Pyrgos contribuind la victorie cu trei transformari si o penalitate.

Zebre in ciuda infrangerii s-au ales cu bonusul defensive, Vunisa si Sarto marcand pe final doua eseuri care au redus diferenta de scor la doar sapte puncte in favoarea lui Glasgow.

Ospreys acumuleaza acelasi numar de puncte ca si Glasgow, desi galezii au un rezultat de egalitate compenseaza prin punctele bonus obtinute, asa cum s-a intamplat si in acesta runda cand franciza din Swansea a castigat pe terenul lui Connacht cu 43-26.

Biggar, Fussell, Walker, Tebaldi, Hassler si A.W.Jones au asigurat bonusul ofensiv pentru egrete, Biggar punctand si din cinci transformari si o penalitate, Poolman si Marmion marcand cate un eseu pentru Connacht, Parks doua transformari iar Ronaldson patru lovituri de pedepasa.

Ulster a luat si ea bonusul ofensiv dupa victoria cu 31-13 obtinuta in fata lui Treviso, Allen reusind o dubla, Marshall, Bowe si Best avnd cate o reusita in terenul de tinta al italienilor. Pentru Treviso, Barbieri a semnat un eseu, Di Bernardo o transformare si o penalitate, Berquist o lovitura de pedeapsa.

Arbitrata de Marius Mitrea partida dintre Leinster si Cardiff Blues s-a incheiat cu victoria irlandezilor care s-au impus cu rezultatul de 34-20. Campionii en-titre din Liga Celtica au luat si bonusul ofensiv, un eseu de penalizare si alte trei semnate de S.Cronin, Ryan si Madigan fiind trecute in contul lor. Galezii au replicat prin doua incercari ale lui Cuthbert si Allen.

Edinburgh este codasa clasametului, scotienii cedand in acesta etapa pe propriul teren in fata lui Scarlets, galezii castigand fara bonus ofensiv cu rezulatul de 22-9. Reynolds, J.Williams si J.Davies au inscris cate o incercare pentru Scarlets, Priestland doua transformari si o penalitate, replica gazdelor constand in trei penalitati izbutite de Leonard.

Desi s-au impus cu 23-9 in fata lui Newport, Munster au trebuit sa se multumeasca doar cu cele patru puncte ale victoriei, armat rosie nereusind decat doua eseuri prin J.Cronin si O’Mahony. Hanrahan s-a remarcat in fata butului advers cu doua transformari si trei penalitati, punctele oaspetilor fiind semante de Burton autor a trei lovituri de pedepasa.

Clasament:
1.Glasgow-16p
2.Ospreys-16p
3.Munster-14p
4.Leinster-13p
5.Ulster-11p
6.Scarlets-9p
7.Newport-9p
8.Cardiff Blues-6p
9.Treviso-5p
10.Zebre-5p
11.Connacht-4p
12.Edinburgh-4p

Uramtoarea etapa se va disputa intre 4 si 6 octombrie dupa programul:
Ospreys-Ulster
Newport-Zebre
Treviso-Connacht
Scarlets-Glasgow
Munster-Leinster
Cardiff Blues-Edinburgh

1,713 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response