Tuesday 10th December 2019,
Federatia Romana de Rugby

Se cunosc numele arbitrilor care vor oficia in primele doua etape din Heineken Cup si AMLIN Challenge Cup

29 septembrie 2013 INTERN
Vlad Iordachescu.

Vlad Iordachescu.

AMLIN Challenge Cup va debuta pe 10 octombrie pentru ca o zi mai tarziu sa consemnam si prima disputa din Heineken Cup, astfel dandu-se startul in cele doua competitii inter-cluburri din Europa, sezonul 2013-2014.

In ceea ce priveste arbitrii, ERC a stabilit deja numele celor care vor oficia in primele doua etape ce urmeaza a se disputa intre 10 si 13 octombrie, respectiv 17 si 20 octombrie.

Astfel in AMLIN Challenge Cup, Lupii Bucuresti vor debuta pe 12 octombrie in fata englezilor de la Newcastle Falcons intr-o partida ce va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf si care va fi condusa de o brigada de arbitri din Scotia avandu-l la centru pe Andrew McMenemy ajutat de asistentii Peter Allan si Bob Nevis.

In etapa a doua Lupii vor primi replica lui Calvisano, tot la Bucuresti, o partida la care va oficia o brigada din Franta cu Cedric Marchat la centru si Arnaud Blondel, respectiv Mourat Zitouni ca arbitri asistenti.

Tot in AMLIN Challenge Cup brigada romaneasca de arbitri cu Vlad Iordachescu la centru si Cristian Raduta respectiv Radu Petrescu ca asistenti va oficia in prima runda la partida dintre London Irish si I Cavalieri Prato paentru ca in etapa a doua sa conduca disputa dintre Mogliano si Bordeaux Begles.

Marius Mitrea arbitrul italian cu origini romane a fost delegat sa conduca la centru in prima etapa din AMLIN Challenge Cup, partida dintre Bayonne si Grenoble, pentru ca in etapa a doua sa fie in premiera la centru intr-o dipsuta din Heineken Cup, cea dintre Perpignan si Edinburgh Rugby.

1,927 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response