Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

O’Connor exclus din nationala Australiei pentru 2014

4 octombrie 2013 INTERNATIONAL
James O'Connor il va avea ca adversar direct pe Bryan Habbana

James O’Connor.

Talentatul jucator australian James O’Connor a fost exclus din lotul Wallabies pentru 2013 si pentru 2014.

In urma cu putin timp, jucatorul a fost oprit de catre organele de politie pe aeroportul din Perth, pentru ca era in stare de ebrietate si avea un comportament indecent.

In urma acelui incident, Ewen McKenzie, antrenorul cangurilor, nu l-a mai selectionat pe jucator. ARU (Federatia australiana) si jucatorul au decis de comun acord sa rezilieze contractul valabil pentru 2013 si sa nu il reinnoiasca pentru 2014.

Bill Pulver, CEO la ARU, a declarat ca “un nou contract cu O’Connor nu va fi semnat. Totusi, daca jucatorul alege sa ramana in Super Rugby si isi va schimba comportamentul, nu este exclus sa colaboram din nou in 2014”.

Asadar o portita ramane deschisa, insa totul depinde acum de intentiile lui O’Connor, care se afla in tratative cu Western Force pentru a evolua anul viitor pentru franciza din Perth.

Jucatorul, care este apreciat pentru stilul sau unic de evolutie, si-a cerut scuze public pentru derapajul sau, iar bursa zvonurilor indica drept iminenta semnarea unui nou contract si implicit ramanearea in rugby-ul australian.

1,719 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response