Tuesday 02nd June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Western Province si Natal Sharks sunt sigure de prezenta in Play-Off in Currie Cup

6 octombrie 2013 CURRIE CUP, INTERNATIONAL, Stiri
Currie Cup.

Currie Cup.

Etapa a noua din Currie Cup a programat dispute interesante in urma carora Western Province si Natal Sharks si-au asigurat prezenta in Play-Off.

La Pretoria, Bulls au cedat cu 18-16 in fata lui Sharks dupa o partida dramatica, castigata de oaspeti in ultimul minut de joc.

Un singur eseu s-a marcat pe intreaga durata a partidei, Venter pentru Bulls, restul punctelor venind din tentative de tinta. Pollard a reusit o transformare si trei penalitati pentru gazde, Zeilinga si B.James patru, respectiv doua penalitati pentru rechini, B.James fiind cel care a asigurat victoria in minutul 79.

Griquas au cedat pe propriul teren in fata lui Cheetahs, oaspetii luand si bonusul ofensiv gratie celor sase incercari marcate.

Davis, Arnold si Nepgen au finalizat in terenul de tinta advers pentru Griquas, S. Van den Merwe, Van Zyl si Rhule pentru Cheetahs, ultimul izbutind nu mai putin de patru eseuri, iar oaspetii s-au impus cu rezultatul de 52-21.

Western Province sunt lideri in clasament, campionii en-titre castigand cu 36-23 in fata lui Golden Lions, o victorie obtinuta cu bonus ofensiv.

De Allende, D.Fourie, Van den Heever si Rhodes au marcat cate un eseu pentru invingatori, Catrakilis reusind doua transformari si trei penalitati, in timp ce pentru Lions Minnie a reusit o dubla, Boshoff doua transformari si trei lovituri de pedeapsa.

Clasament:
1.Western Province-33p
2.Sharks-32p
3.Cheetahs-22p
4.Lions-21p
5.Bulls-17p
6.Griquas-10p

Urmatoarea etapa, ultima din sezonul regulat, se va disputa pe 12 octombrie, programate fiind partidele:
Golden Lions-Griquas
Free State Cheetahs-Blue Bulls
Natal Sharks-Western Province

2,128 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response