Saturday 23rd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Brigada de arbitri scotiana la debutul Lupilor Bucuresti in Amlin Challenge Cup

8 octombrie 2013 CHALLENGE CUP, Stiri
Amlin Challenge Cup.

Amlin Challenge Cup.

Sambata, 12 octombrie, Lupii Bucuresti vor debuta intr-o noua editie a Amlin Challenge Cup intr-o partida ce va avea loc la Bucuresti, adversara fiind Newcastle Falcons, disputa urmand a fi condusa de o brigada de arbitri din Scotia.

La centru va oficia Andrew McMenemy nascut pe 7 august 1984 de profesie inginer si care a debutat in partide test conducand in 2009 disputa de la Tbilisi dintre Georgia si Romania in Cupa Europeana a Natiunilor.

McMenemy a adunat 23 de partide conduse la centru in Liga Celtica, in acest sezon fiind prezent la disputele Zebre-Munster si Connacht-Ospreys.

In sezonul trecut al Amlin Challenge Cup a oficiat la centru in sase partide, toate din faza grupelor , dispute precum Bordeaux-Gloucester, London Wasps-Bayonne sau Stade Francais-London Welsh.

Anul trecut a fost unul din asistentii lui Leighton Hodges la partida ce a avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf dintre Romania si Statele Unite.

In disputa de sambata dintre Lupii Bucuresti si Newcastle Falcons, Andrew McMenemy va fi ajutat de arbitrii asistenti Peter Allan si Bob Nevis.

2,089 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response