Wednesday 11th December 2019,
Federatia Romana de Rugby

Rechinii Constanta isi adjudeca etapa a doua din After Work Rugby 10s Series

9 octombrie 2013 Stiri
After Work Rugby 10s Series.

After Work Rugby 10s Series.

Doua turnee destinate amatorilor de rugby au avut loc duminica trecuta, pe 6 octombrie.

Primul dintre ele, aflat la prima editie, a adunat la start corporatisti dornici sa deprinda tainele sportului cu balonul oval si sa petreaca o duminica insorita de toamna facand miscare.

Practic, After Work Rugby Tag Series a fost o competitie gandita pentru marile companii, imbinand utilul cu placutul si avand beneficii asemanatoare unui teambuilding de scurta durata. Locul intai in turneul de rugby tag a fost adjudecat de echipa New School Defence, care a invins in finala echipa Allianz Tiriac.

Acestui eveniment i-a urmat, in aceeasi locatie, etapa secunda a After Work Rugby 10s Series. Organizata de Federatia Romana de Rugby, Arlechinii Bucuresti si The Mansion Advertising, intalnirea a reunit echipele Dracula Old Boys, Morometii, Samuraii, Marina Mangalia, Big Team, Barbarians, Rechinii Constanta, Arlechinii.

Turneul, arbitrat de Ion Davidoiu si Florin Vlaicu, s-a desfasurat pe sistemul Scut si Cupa, pierzatoarele din primul meci intalnindu-se mai departe intre ele pentru trofeul Scutul Turneului, iar castigatoarele luptandu-se pentru marele trofeu, Cupa Turneului.

Rezultatele partidelor au fost urmatoarele:
Dracula Old-Boys – Morometii 15-5
Samuraii – Marina Mangalia 15-20
Big Team – Barbarians 20-15
Rechinii Constanta – Arlechinii 25-20 (dupa prelungiri)
Semifinale Scut:
Morometii – Samuraii 0-20
Barbarians – Arlechinii 10-15
Semifinale Cupa:
Dracula Old-Boys – Marina Mangalia 15-25
Big Team – Rechinii Constanta 20-25
Finala Scutul Turneului:
Samuraii – Arlechinii 25-15
Finala Cupa Turneului
Marina Mangalia – Rechinii Constanta 5-10

Inaintea finalelor s-a jucat un meci demonstrativ intre echipa a doua a Arlechinilor si Carrefour Rugby Team, aflata la prima prezenta la un turneu de rugby. Jucatorul turneului a fost declarat Petrisor Gosnea.

Urmatoarea si ultima etapa din 2013 a turneului After Work Rugby 10s Series, este programata sa se desfasoare in luna noiembrie.

1,519 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response