Tuesday 31st March 2020,
Federatia Romana de Rugby

Horatiu Pungea va evolua pentru Llanelli Scarlets

11 octombrie 2013 First XV, PRO12 RUGBY

Horatiu Pungea.

Pilierul campioanei en-titre RCM Timisoara, Horatiu Pungea va evolua incepand din acesta toamna la franciza galeza ce activeaza in Liga Celtica, Llanelli Scarlets. El a semnat un contract pana la sfarsitul sezonului, cu posibilitate de a prelungi intelegerea.

Va fi a doua experienta a unui jucator roman in Tara Galilor dupa ce in sezonul trecut, tot un pilier, Petru Tamba a evoluat pentru Cardiff Blues.

Horatiu Pungea a cucerit doua titluri de campion ale Romaniei, dupa ce s-a impus cu RCM Timisoara in SuperLiga CEC Bank, atat in sezonul trecut cat si in editia recent incheiata.

In sezonul 2013 al SuperLigii CEC Bank pilierul banatenilor a fost unul dintre jucatorii de baza evoluand in 17 partide in care a marcat un eseu, fiind sanctionat cu doua cartonase galbene

De asemenea Pungea are la activ opt selectii pentru Stejari, debutul sau avand loc anul trecut, pentru ca in acest an sa ia parte atat la Campania din Cupa Europeana a Natiunilor cat si la succesul din IRB Nations Cup.

Pungea nu a avut probleme. Jucatorul a declarat in exclusivitate pentru FRR.ro ca „nu au fost probleme referitoare la acomodare. Ma simt excelent, staff-ul e numeros, iar oameni foarte primitori si foarte profesionisti. Baza este in apropierea stadionului, ceea ce ajuta foarte mult. Imi doresc sa joc cat mai bine si sa fiu sanatos”, a incheiat internationalul roman.

Franciza Llanelli Scarlets se afla in acest moment pe pozitia a opta in Liga Celtica, iar sambata va debuta in Heineken Cup intr-o partida ce va avea loc la Londra adversari fiind Harlequins.

4,206 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

Leave A Response