Thursday 03rd December 2020,
Federatia Romana de Rugby

A inceput competitia IRB Americas Nations Cup

14 octombrie 2013 INTERNATIONAL
IRB.

IRB.

In Canada s-a dat startul competitiei IRB Americas Nations Cup la care participa selectionatele Argentina Jaguars, Canada A, SUA A si Uruguay.

Aceasta este cea de-a patra editie, anterioarele trei fiind castigate de Argentina Jaguars, echipa secunda a pumelor care participa cu regularitate si la turneul IRB Nations Cup.

Cele doua partide ale primei etape au fost programate pe Canadian Rugby Centre of Excellence din Langford fata in fata aflandu-se USA A-Argentina Jaguars respectiv Canada A-Uruguay.

In prima disputa Argentina Jaguars a trecut fara probleme de echipa secunda a Statelor Unite cu rezultatul de 27-9, sud-americanii reusind sa marcheze patru eseuri prin Chiappesoni, Orlando, Rojas si Barrea.

Poet s-a remarcat in fata butului izbutind doua transformari si o penalitate, punctele americanilor fiind marcate de Siddall care a conctretizat trei lovituri de pedeapsa.

Canada A nu a avut viata usoara in partida cu Uruguay de care a dispus greu cu rezultatul de 17-10, dupa ce la pauza au condus cu 10-0.

Canadienii s-au desprins in prima repriza dupa un eseu a lui Fitzpatrick transformat de McQueen, cel care a fructificat si o penalitate, pentru ca in startul reprizei secunde uruguayenii sa egaleze prin eseul lui Bueno, Prada semnand o transformare si o lovitura de pedeapsa.

Succesul gazdelor a fost asigurat de o noua incercare a centrului Scholz, reusita acestuia in terenul de tinta advers fiind transformata de McQueen.

Viitori adversari ai Stejarilor in partidele test ale toamnei, pe 16 noiembrie, canadienii, au utilizat echipa:
1.Andrew Tiedemann(C), 2.Micha Gorvorchin, 3.Jake Illnicki, 4.Henry McQueen, 5.Aaron Flagg, 6.Callum Morrison, 7.Adam Kleeberger, 8.Zac Coughlan, 9.Jamie Mackenzie, 10.Jack Fitzpatrick, 11.Joe Dolesau, 12.Mike Scholz, 13.Conor Trainor, 14.Duncan Maguire, 15.Adam McQueen

Rezerve: 16.Ray Barkwill, 17.Doug Wooldridge, 18.Ryan March, 19.Kyle Baille, 20.Matt Heaton, 21.Alistair Clark, 22.Sean White, 23.Jordan Wilson-Ross

1,685 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response