Monday 06th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Mihai Macovei si St Nazaire au invins romanii de la St Jean D’Angely

15 octombrie 2013 INTERNATIONAL, Stiri
Mihai Macovei.

Mihai Macovei.

La finele saptamanii trecute s-a disputat o etapa deosebit de interesanta in Federale doua partide in care jucatorii romani s-au aflat fata in fata fiind programate.

In grupa 1-a din Federale 1, St Nazaire s-a deplasat pe terenul celor de la Saint Jean D’Angely, pentru o disputa in care pe teren s-au aflat cinci jucatori romani. Mihai Macovei a fost titular pentru St Nazaire, in timp ce Filip Lazar, Silviu Vasiliu, Laurent Giucal si Marian Mitu s-au regasit in primul XV al gazdelor.

Chiar daca St Jean D’Angely a deschis scorul, dupa un final in forta cu trei eseuri in ultimul sfert de ora St Nazaire s-a impus cu rezultatul de 43-18. Pentru invinsi Filip Lazar a marcat dintr-o transformare, o penalitate si un dropgol iar Marian Mitu un eseu.

ROC la Voulte cu Petru Balan si Alexandru Manta titulari au obtinut al doilea succes stagional invingand pe propriul teren formatia Chambery cu rezultatul de 30-25, in gupa a 2-a din Federale 1.

In aceasi grupa, Romans, avandu-l pe Critian Munteanu in primul XV, a cedat cu 16-3 pe terenul lui Aubenas, iar Macon, pentru care Cezar Popescu a fost rezerva, a pierdut, tot in deplasare, in fata lui La Seyne, scor 16-13, Macon fiind, in ciuda infrangerii, lidera grupei.

In grupa a 3-a, Rodez, cu Ionel Badiu si Costel Burtila intrati de pe banca de rezerve, a cedat pe terenul lui Lavour cu rezultatul de 24-12, Tulle, cu Ionut Florea titular autor a unei transformari, a pierdut pe propriul teren cu 16-10 in fata lui St Jean de Luz, in timp ce Limoges, fara Adrian Matei a cedat la Lormont cu scorul de 22-18.

Grupa a 4-a a opus formatiile Valence D’Agen si Castanet, o partida in care Andrei Gorcioaia si Mihai Bageag au fost titulari pe toata durata jocului, ultimul iesind invingator cu rezultatul de 24-18.

Nantes, echipa lui Cristian Petre, a pierdut disputa de la Tours cu 20-16 contand pentru Federale 2, asa cum si Mazamet cu David Maris titular pe toata durata jocului, a cedat in deplasarea de la Ceret, pierzand cu 15-9 dupa ce a condus cu 9-0.

Cu Grigoras Diaconescu titular pe postul de mijlocas la gramada, St Junien s-a bucurat de la doilea succes, tot in Federale 2, ros-negrii castigand dupa o partida de mare lupta cu 20-16 in fata celor de la Decazeville.

1,627 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response