Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Partida dintre Lupii Bucuresti si Calvisano va fi condusa de arbitri din Franta

17 octombrie 2013 CHALLENGE CUP, Wolves
Cedric Marchat.

Cedric Marchat.

Lupii Bucuresti vor disputa sambata pe Stadionul National Arcul de Triumf a doua partida din cadrul AMLIN Challenge Cup in care adversari vor fi italienii de la Calvisano Rugby.

Partida va fi condusa de o brigada de arbitri din Franta avandu-l la centru pe Cedric Marchat, care va fi ajutat de arbitrii asistenti Mourat Zitouni si Arnaud Blondel.

Cedric Marchat s-a nascut pe 9 octombrie 1978 si a inceput sa arbitreze din 1997, din 2006 fiind inclus in elita arbitrajului francez.

Are la activ peste 100 de partide conduse in primul si al doilea esalon valoric din Franta, Top 14 respectiv Pro D2, iar in competitiile europene a oficiat la 23 de partide din Heineken Cup si 20 din Amlin Challenge Cup.

Debutul in partidele test pentru Cedric Marchat s-a consemnat in disputa de la Soci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor dintre Rusia si Romania, incheiata cu victoria Stejarilor, rezultat 25-0.

Cedic Marchat a fost prezent la Bucuresti si in sezonul trecut cand a condus la centru partida din Amlin Challenge Cup dintre Lupii Bucuresti si Bath in care englezii s-au impus cu rezultatul de 40-17.

Ajutoarele lui Cedric Marchat vor fi Mourat Zitouni, care a fost arbitru asistent la semifinala SuperLigii CEC Bank de anul trecut dintre Baia Mare si Steaua, dar si la partida revansa dintre Bath si Lupii Bucuresti, respectiv Arnaud Blondel cu peste 60 de prezente in Top 14 si Pro D2.

Lupii Bucuresti-Calvisano Rugby partida din cadrul celei de-a doua etape a Amlin Challenge Cup va avea loc sambta 19 octombrie cu incepere de la ora 15:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Biletele pentru acest meci sunt disponibile in retelele bilete.ro, myticket.ro cat si la magazinul Federatiei Romane de Rugby din Bd-ul Marasti nr. 18-20 (program 09.00-17.00).

foto: sports.fr

1,728 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response