Antrenorul italienilor, Gianluca Guidi: Lupii au avut ghinion

Rugby Calvisano.
Rugby Calvisano.

Antrenorul echipei Calvisano, adversara Lupilor Bucuresti din aceasta sambata in Amlin Challenge Cup, a declarat ca in duelul cu Newcastle, echipa noastra a avut ghinion.

Gianluca Guidi a precizat ca baietii nostri au demonstrat determinare pe tot parcursul partidei si ca rezultatul a tinut strict de noroc. „Stim ca Lupii sunt o echipa puternica din punct de vedere fizic si care castiga in confruntarile directe. Cu siguranta meciul cu ei va fi unul dificil si foarte solicitant.”

Intrebat despre egalul facut de echipa sa cu Brive saptamana trecuta, antrenorul italian s-a declarat totusi mandru de elevii lui. „Cand o echipa rateaza de cinci ori si trece pe langa sansa de a castiga in ultimul minut, nu prea ai cum sa fi fericit. Dar sunt mandru de ei si de eforturile depuse, sper ca asta sa ne dea mai multa incredere pe viitor.”

Obiectivul declarat al tehnicienilor de la Calvisano este acela de a mentine cel putin acelasi nivel de performanta in toate meciurile Amlin Challenge Cup si, de ce nu, de a progresa si a deveni din ce in ce mai competitivi.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile