Wednesday 11th December 2019,
Federatia Romana de Rugby

Iordachescu, despre meciul din Amlin Challenge Cup: Experienta a fost una interesanta si utila

18 octombrie 2013 INTERNATIONAL, Stiri
Brigada romaneasca in Amlin Challenge Cup.

Brigada romaneasca in Amlin Challenge Cup.

Participand pentru prima data in Amlin Challenge Cup, brigada romaneasca, avandu-l pe Vlad Iordachescu la centru, a avut parte de un meci spectaculos.

Partida dintre London Irish si Cavalieri Prato a avut loc vineri, 11 octombrie, pe stadionul Madjescki din Italia. Incheiata cu scorul de 60-11, disputa a avut nu mai putin de 10 incercari reusite, din care noua in contul oaspetilor.

„Experienta a fost una interesanta si utila. Am avut sansa sa judecam o partida spectaculoasa si speram ca ne-am ridicat la inaltimea ei” a declarat Vlad Iordachescu.

Aceeasi brigada este programata sa asiste un alt meci din cadrul Amlin Challenge Cup, cel dintre Mogliano si Bordeaux Begles, de sambata, 19 octombrie.

Programul arbitrilor romani este unul incarcat in urmatoarea perioada. Tot in octombrie, Vlad Iordachescu, impreuna cu Danut Frasineanu si Robert Diaconescu, va judeca disputa dintre Ucraina si Germania din divizia 1B Fira-AER.

Centralul va fi ocupat si in noiembrie, cand va arbitra in meciul test al IRB, Belgia vs Tunisia. Urmeaza apoi pe 9 noiembrie Georgia – Canada, unde Vlad va fi arbitru asistent si, doua saptamani mai tarziu, partida Georgia vs Samoa, in care va indeplini acelasi rol.

1,500 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response