Tuesday 31st March 2020,
Federatia Romana de Rugby

Lynn Howells: Avem incredere ca vom castiga

18 octombrie 2013 CHALLENGE CUP, Wolves
Lynn Howells.

Lynn Howells.

Lynn Howells, antrenorul Lupilor Bucuresti, ne-a impartasit intr-un scurt interviu impresiile sale despre meciul de sambata impotriva celor de la Newcastle dar si despre meciul de pe 19 octombrie, in fata celor de la Calvisano.

Intrebat cum i s-a parut meciul pierdut de Lupii Bucuresti in fata celor de la Newcastle la o diferenta de un singur punct, 12-13, acesta a declarat: „Este normal sa fiu dezamagit pentru ca a fost un meci pe care am fi putut sa il castigam, dar inainte de meci daca cineva mi-ar fi spus ca vom juca impotriva celor de la Newcastle si vom pierde la o diferenta de un singur punct, as fi fost multumit. Acum, dupa meci, pot spune ca am avut oportunitatea de a castiga, dar este imposibil sa castigi in momentul in care pierzi posesia atat de usor, lucru pe care il pregatim intens saptamana aceasta”.

Despre meciul de sambata, 19 octombrie, Lynn Howells a spus: „In cazul lui Calvisano situatia este diferita pentru ca publicul isi va aminti scorul din sezonul trecut si se vor astepta la o victorie la scor, dar Calvisano a facut egal cu Brive in prima etapa, 20-20, ceea ce demonstreaza ca sunt o echipa foarte buna. Au foarte multi jucatori straini in lot si sunt un club care se antreneaza de o perioada lunga de timp impreuna, acesta fiind dezavantajul Lupilor, lipsa timpului pentru antrenamente. Cu toate acestea, echipa noastra va avea o atitudine pozitiva, ca intotdeauna, iar cum am mai spus-o, nu intram niciodata pe teren sa pierdem, avem incredere ca vom castiga de fiecare data. Lucrul care ma multumeste cel mai mult este atitudinea jucatorilor, sambata au demonstrat ca nu renunta niciodata, iar acest lucru este tot ceea ce pot sa le cer”.

Lupii Bucuresti vor disputa sambata, 19 octombrie, etapa a II-a din Amlin Challenge Cup, impotriva italienilor de la Calvisano, meciul fiind programat la ora 15.00 pe Stadionul Arcul de Triumf.

Biletele se gasesc in retelele bilete.ro si myticket.ro dar si la magazinul Federatiei Romane de Rugby din Bd-ul Marasti nr. 18-20 (program: 09.00-17.00).

2,131 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response