Saturday 28th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Primul modul departe de casa al Academiei de Rugby

29 octombrie 2013 Stiri
Un exercitiu practic din cadrul celui de al doilea modul al Academiei. Constanta.

Un exercitiu practic din cadrul celui de al doilea modul al Academiei. Constanta.

Intrucat fac parte dintr-o promotie aniversara, cursantii editiei 2013-2014 ai Academiei de Rugby a FRR au participat la modulul II intr-o locatie inedita – Constanta. Modulele editiei cu numarul zece vor avea loc in diferite regiuni ale tarii, pentru a permite si antrenorilor de acolo sa participe la sesiunile teoretice si practice organizate.

Modulul secund a deschis lista deplasarilor, cursantii petrecand la malul marii cinci zile pline de activitati. Cele cinci zile s-au concentrat in jurul ideii de Stiinta a Sportului, fiind atinse sectoarele de pregatire fizica, planificare, recuperare, nutritie, testare fizica si interpretare. La pregatirea celor 16 studenti ai Academiei a participat si lotul regional de U17 al Dobrogei, componentii sai alcatuind esantionul pe care cursantii au testat notiunile teoretice dobandite.

In acelasi context au fost analizate si antrenamente coordonate de antrenori locali, Nicolae Mocanu, Adrian Plotschi, Marian Nache, Bogdan Cristea.

Urmatoarele sunt programate sa aiba loc in noiembrie la Barlad, in decembrie la Iasi si in prima luna a lui 2014 la Baia Mare.

2,420 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response