O noua etapa After Work Rugby 10s Series

After Work Rugby 10s Series.
After Work Rugby 10s Series.

Sambata, 2 noiembrie, incepand cu ora 9.00, pe terenul nr 3 al Stadionului National de Rugby Arcul de Triumf va avea loc ultima etapa a turneului After Work Rugby 10s Series, competitie ce a debutat anul acesta in iunie.

Precedentele etape au fost castigate de Jandarmii Bucuresti si Rechinii Constanta.

La start se vor alinia echipele Samuraii, Gringos Brasov, Arlechinii, Rechinii Constanta, Carrefour Rugby, Morometii, Marina Mangalia, Dracula Old-Boys.

Barbarians s-au retras in ultimul moment, astfel incat din formatul in 10 echipe, turneul se va desfasura intr-un format care va presupune impartirea celor 9 echipe in trei grupe, in functie de profilul lor, de la cei mai lipsiti de experienta pana la cei mai experimentati.

Va fi ultimul prilej in care vom vedea la lucru echipele de din rugbyul amator romanesc, intr-o competitie nou-infiintata care a crescut cu fiecare etapa, astfel incat organizatorii sunt obligati sa gaseasca un nou format pentru anul ce vine, avand in vedere interesul din ce in ce mai crescut pentru rugbyul in 10, precum si numarul tot mai mare de echipe care doresc sa participe.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile