Friday 03rd April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Cursantii Academiei sunt in aceasta saptamana la Barlad

27 noiembrie 2013 INTERN
Rugby Romania.

Rugby Romania.

Cel de al treilea modul al Academiei de Rugby are loc in aceasta saptamana la Barlad.

Aceasta a zecea generatie de cursanti beneficiaza de o perspectiva noua asupra modulelor ce le sunt predate de specialistii Federatiei Romane de Rugby. Mai exact, ei participa la acestea in zone diferite ale tarii, fapt care permite implicarea jucatorilor si antrenorilor din puncte strategice ale rugbyului romanesc.

In acest context, cursantii beneficiaza de un material practic diversificat, in timp ce reprezentantii comunitatii locale a iubitorilor sportului cu balonul oval valorifica din aspectele teoretice si tehnice predate lor.

Dupa o saptamana de cursuri la Bucuresti si una la Constanta, participantii vor aprofunda subiectul jocului liniei de treisferturi la Barlad. Modulul inceput luni atinge concepte esentiale ca trasaturile psiho-somatice ale jucatorilor liniei de treisferturi si strategii de aparare, atac si contraatac potrivite acestor posturi.

Ca si pana acum, cele cinci zile de curs vor imbina sedintele teoretice cu antrenamentele practice. In plus, ziua de joi va fi dedicata rugbyului in 7, pe langa predarea de notiuni teoretice fiind programat si un meci demonstrativ.

1,593 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response