Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Galezul Neil Hennessy va conduce partida dintre Lupii Bucuresti si Brive

5 decembrie 2013 CHALLENGE CUP, INTERNATIONAL, Stiri, Wolves
Amlin Challenge Cup.

Amlin Challenge Cup.

Sambata, pe Stadionul National Arcul de Triumf, pentru Lupii Bucuresti urmeaza a noua confruntare in Amlin Challenge Cup adversara fiind echipa franceza Brive, partida ce va fi condusa de o brigada de arbitri din Tara Galilor.

La centru va oficia Neil Hennessy, un arbitru nascut in Cardiff pe 13 decembrie 1976 si care inainte de a imparti dreptatea a evoluat ca jucator la echipele Swansea RFC., Aberavon RFC., Pontypridd RFC. si Doncaster RUFC, avand selectii si pentru nationala de juniori Wales U21.

Hennessy a activat si ca antrenor lucrand cu echipa de juniori U18 a celor de la Cardiff Blues dar si la echipa nationala a Tarii Galilor U16.

Ca arbitru si-a inceput activitatea in campionatul intern al Tarii Galilor, WRU Premiership. In 2011 a debutat in Rabo Direct Pro 12 intr-o partida Leinster-Treviso, in prezent conducand cu regularitate partide din Liga Celtica.

Tot in 2011 Hennessy a arbitrat pentru prima data in Amlin Challenge Cup, competitie in care a adunat 12 prezente. In acest sezon a condus doua intalniri, una din grupa Lupilor Bucuresti, cea dintre Calvisano si Brive incheiata la egalitate 20-20, respectiv partida Grenoble-Viadana.

Anul acesta Neil Hennessy a oficiat la debutul Stejarilor in Cupa Europeana a Natiunilor in partida disputata pe 2 februarie la Lisabona si incheiata cu victoria baietilor nostri, rezultat 19-13.

Asistentii lui Hennessy vor fi Martyn Lewis si Andy Davies.

Partida Lupii Bucuresti-Brive se va disputa sambata 7 decembrie pe Stadionul National Arcul de Triumf cu incepere de la ora 15:00.

2,263 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response