Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Desi au condus la pauza, Lupii Bucuresti au cedat in fata lui Brive

12 decembrie 2013 Wolves
Lupii au pierdut cu Brive si in deplasare.

Lupii au pierdut cu Brive si in deplasare.

Lupii Bucuresti au disputat ultima partida din acest an in AMLIN Challenge Cup, meci ce a avut loc pe Stade Amedee-Domenech in fata francezilor de la Brive.

Cu sapte modificari in XV-le de start fata de mansa tur disputata la Bucuresti sambata trecuta, Lupii au facut o prima repriza curajoasa in care si-au dominat adversarul pe inaintare.

Desi Laranjeira a deschis scorul in minutul sase dintr-o penalitate, dupa primul sfert de ora a fost egalitate, la celalalt but iesind in evidenta Vlaicu care a concretizat o lovitura de pedeapsa in contul echipei noastre.

In minutul 22 Lupii au trecut in avantaj, o succesiune de pick-and-go-uri ducand la o noua penalizare a gazdelor, Vlaicu nu a ratat oportunitatea de a trimite printe barele butului advers pentru ca scorul sa devina 6-3 in favoarea baietilor nostri.

Doua minute mai tarziu Vlaicu a majorat ecartul tot din lovitura de pedeapsa, rezultatul de 9-3 in favoarea Lupilor Bucuresti fiind si cel consemnat la finalul primei reprize.

Partea secunda a inceput cu antrenorul gazdelor Nicolas Godignon facand trei schimbari pe inaintare, acolo unde alb-negrii au fost dominati in repriza intai, fapt care a si schimbat imaginea jocului.

In minutul 52 Laranjeira a redus din diferenta dintr-o penalitate pentru ca apoi tot centrul lui Brive sa trimita o lovitura de pedeapsa in margine patru minute mai tarziu impingandu-i pe Lupi in apropierea propriului teren de tinta.

A urmat o repunere a gazdelor, balonul a fost recuperat pentru a se forma un mol de margine gratie caruia Brive a marcat prima incercare a partidei prin Lebas, transformarea lui Laranjeira ducand scorul la 13-9.

Intr-un interval de numai trei minute a venit si cea de-a doua incercare a gazdelor, de aceasta data dupa o combinatie pe treisferturi Ma’ilei l-a gasit pe Mafi, aripa lui Brive culcand balonul in terenul nostru de tinta.

Laranjeira si-a facut datoria din nou transformand incercarea aripii alb-negrilor, cele doua puncte aditionale fiind si ultimele ale partidei, incheiata cu victoria lui Brive rezultat 20-9.

In partea secunda pentru Lupii Bucuresti au intrat in joc toti jucatorii trecuti pe foaia oficiala, Lynn Howells avand ocazia sa vada la treaba cat mai multi dintre pretendentii la un loc in lotul Stejarilor.

Pentru Lupii Bucuresti urmatoarea partida din AMLIN Challenge Cup va avea loc in luna ianuarie a anului viitor cand vor intalni in Italia pe Calvisano.

Brive-Lupii Bucuresti 20-9
Au marcat:Lebas (e), Mafi (e), Laranjeira (2tr, 2lp) / Vlaicu (3lp)

Brive: 15. Laurent Ferreres, 14. Alfifeleti Mafi, 13. Andrew Ma’ilei, 12. Thomas Laranjeira, 11. Baptiste Delage, 10. Romain Sola, 9. Thomas Sanchou, 8. Kieran Murphy, 7. Hugues Briatte, 6. Said Hireche, 5. Simon Pinet, 4. Victor Lebas, 3. Yusuf Tuncer, 2. Francois Da Ros, 1. Johan Coetzee
Rezerve: 16. Guillaume Ribes, 17. Damien Lavergne, 18. Kevin Buys, 19. Julien Ledevedec, 20. Fabien Laurent, 21.D amien Neveu, 22. Andreson Neisen, 23. Sevanaia Galala.

Lupii: 15. Tiberiu Conache, 14. Stephan Hihetah, 13. Csaba Gal (C), 12. Florin Vlaicu, 11. Ionut Dumitru, 10. Mike Wiringi, 9. Vali Calafeteanu, 1. Alexandru Tarus, 2. Florin Bardasu, 3. Vlad Badalicescu, 4. Valentin Popirlan, 5. Johan Van Heerden, 6. Viorel Lucaci, 7. Adrian Ion, 8. Dorin Lazar.
Rezerve: 16. Eugen Capatana, 17. Florin Sasu, 18. Constantin Dumitru, 19. Alexandru Mitu, 20. Daniel Ianus, 21. Ciprian Caplescu, 22. Florin Surugiu si 23. Catalin Dascalu.

2,652 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response