Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Patru schimbari in XV-le de start a lui Brive pentru partida cu Lupii Bucuresti

12 decembrie 2013 INTERNATIONAL, Stiri, Wolves
Brive.

Brive.

Astazi pe Stade Amedee-Domenech, Lupii Bucuresti vor disputa ultima partida din Amlin Challenge Cup programata in acest an impotriva celor de la CA Brive.

Va fi revansa partidei de sambata trecuta, atunci cand francezii au reusit sa se impuna la Bucuresti cu 18-13, desi baietii nostri au marcat singurul eseu al jocului prin Popirlan pentru a conduce cu 13-9, dar Laranjeira a fost in zi de sut concretizand cinci lovituri de pedeapsa.

Pentru Brive a fost o victorie importanta, asa cum a apreciat-o presa din Hexagon, participarea in competitia europeana pentru alb-negri fiind una de orgoliu, succesul repurtat pe Stadionul National Arcul de Triumf facand ca pentru francezi partida cu Newcastle sa fie decisiva pentru calificarea in sferturile de finala.

Desigur un succes al Lupilor ar schimba socotelile in grupa a treia, iar cei de la Brive au recunoscut ca deplasarea de la Bucuresti nu a fost o calatorie de placere, echipa obtinand o victorie grea in fata unei echipe ambitioase.

Pentru partida de astazi antrenorul lui Brive, Nicolas Godignon a decis sa faca patru modificari in XV-le de start fata de echipa aliniata la Bucuresti din primul minut urmand a fi prezenti pe teren Mafi, Ma’ilei, Sanchou si Coetzee adica trei moficari pe treisferturi si una in linia intai.

Dintre cei patru enumerati cel mai important nume este Andrew Ma’ilei un jucator originar din Noua Zeelanda dar care a evoluat de 22 de ori pentru Tonga, in acest sezon de Top 14 reusind sa inscrie doua eseuri.

Inaintea disputei de astazi Brive este lidera grupei avand zece puncte in timp ce Lupii Bucuresti sunt pe pozitia a treia acumuland sase puncte, patru dupa victoria in fata lui Calvisano si cate un punct bonus defensiv dupa infrangerile cu Newcastle respectiv Brive.

Partida Brive – Lupii Bucuresti va incepe la ora 20:30 iar antrenorul francezilor Nicolas Godignon va utiliza jucatorii:
15.Laurent Ferreres, 14.Alfifeleti Mafi, 13.Andrew Ma’ilei, 12.Thomas Laranjeira, 11.Baptiste Delage, 10.Romain Sola, 9.Thomas Sanchou, 8.Kieran Murphy, 7.Hugues Briatte, 6.Said Hireche, 5.Simon Pinet, 4.Victor Lebas, 3.Yusuf Tuncer, 2.Francois Da Ros, 1.Johan Coetzee
Rezerve: 16.Guillaume Ribes, 17.Damien Lavergne, 18.Kevin Buys, 19.Julien Ledevedec, 20.Fabien Laurent, 21.Damien Neveu, 22.Andreson Neisen, 23.Sevanaia Galala.

1,944 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response