Thursday 13th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Belgia a pierdut ambele partide din turneul in Hong Kong

22 decembrie 2013 INTERNATIONAL
Belgia.

Belgia.

Belgia, adversara Stejarilor in Cupa Europeana a Natiunilor a efectuat un turneu in Hong Kong unde a disputat doua partide test in compania tarii gazda.

In prima intalnire belgienii au condus la pauza cu 17-12 dupa un eseu a lui Berger, mijlocasul la gramada al francezilor din Pro D2, la Rochelle si patru lovituri de pedeapsa concretizate de Brown fata de cele patru penalitati semnate pentru asiatici de McAdam.

Repriza secunda a apartinut celor din Hong Kong, Rimene cu trei penalitati ducandu-le pe gazde in avantaj pentru ca un eseu marcat in minutul 79 de Jones transformat de Rimene sa asigure victoria cu rezultatul de 28-17.

Cea de-a doua intalnire a fost una dramatica fiind decisa de un dropgol marcat in ultimul minut de joc pentru ca Hong Kong sa se impuna cu 18-15 castigand astfel aceasta serie de jocuri intitulata generit Turneul de Craciun.

La pauza gazdele au avut avantaj, 9-8, Rimene marcand din trei penalitati, belgienii izbutind o lovitura de pedeapsa prin Brown si un eseu semnat de Torfs.

In partea secunda gazdele s-au distantat dupa alte doua penalitati reusite de Rimene, dar diavolii negri au ripostat cu un nou eseu al lui Piron transformat de Brown, scorul devenind egal, pentru ca McAdam, intrat din postura de rezerva, sa inscrie dropgolul victoriei in ultimul minut.

Cu aceste doua succese Hong Kong a urcat patru pozitii in clasamentul IRB ajungand pe treapta a 25-a in timp ce Belgia a coborat pe locul 27 pierzand doua pozitii in clasamnetul mondial.

1,778 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response