Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Iordachescu arbitreaza in CEN, Amlin Challenge Cup, Franta si Irlanda

7 ianuarie 2014 INTERNATIONAL, Stiri
Vlad Iordachescu alaturi de Cristian Raduta si Radu Petrescu.

Vlad Iordachescu alaturi de Cristian Raduta si Radu Petrescu.

Vlad Iordachescu, a fost delegat sa arbitreze in Cupa Europeana a Natiunilor, Amlin Challenge Cup (a doua competitie europeana inter-cluburi dupa Heineken Cup) si ProD2 (a doua divizie a rugbyului francez).

Primul meci este cel din Amlin Challenge Cup, pe 16 ianuarie, in Portugalia, intre Lusitanos XV si Stade Francais. Alaturi de Vlad vor fi la margine Robert Diaconescu si Ionut Bodea.

Al doilea meci la care romanul a fost delegat ca arbitru central este cel din Cupa Europeana a Natiunilor, pe 1 februarie, in grupa 1A, dintre Georgia si Belgia. Brigada de arbitrii este completata de Radu Petrescu si Ionut Bodea.

O saptamana mai tarziu, pe 8 februarie in Franta, Vlad va fi la centrul terenului pentru meciul dintre La Rochelle si Auch in al doilea esalon valoric al Frantei, ProD2. De aceasta data Vlad va fi ajutat de doi arbitri locali.

In prezent Vlad Iordachescu se afla in Irlanda pentru un schimb de experienta cu Irish Rugby Football Union. In cadrul acestui stagiu Vlad a arbitrat pe 4 ianuarie, la Dublin, meciul dintre Blackrocks si UL Bohemians din AIB Irish League. Urmeaza sa arbitreze si pe 10 ianuarie, la Limerick, in British&Irish Cup, partida dintre Munster A si Nottingham.

2,587 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

6 Comments

Leave A Response