Tuesday 04th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Matthew Carley va conduce partida Calvisano-Lupii Bucuresti din AMLIN Challenge Cup

7 ianuarie 2014 CHALLENGE CUP, INTERNATIONAL, Stiri
Matthew Carley.

Matthew Carley.

Sambata Lupii Bucuresti vor intalni pe stadionul Peroni formatia italiana Clavisano, meci contand pentru etapa a cincea din cadrul AMLIN Challenge Cup.  Partida va fi condusa de o brigada de arbitri din Anglia.

La centru se va afla Matthew Carley, un arbitru in varsta de 28 de ani, care anul trecut a devenit primul cavaler al fluierului absolvent al Academiei de Arbitri caruia RFU i-a oferit un contract profesionist.

Daca in sezonul trecut al Aviva Premiership, Carley a fost delegat ca arbitru asistent la sapte partide, in acest sezon are deja la activ sase dispute conduse la centru printre care Harlequins-Gloucester, Bath-Exeter sau Leicester-Sale Sharks.

In acest sezon al AMLIN Challenge Cup a condus in calitate de central partida dintre I Cavalieri Prato-Lusitanos XV, ocazie cu care englezul si-a facut debutul in competitiile continentale inter-cluburi.

Matthew Carley a fost primul arbitru din lume care a condus la centru o partida avand instalat pe el o asa-numita “RefCam” cu ocazia disputei contand pentru RFU Championship dintre Newcastle Falcons si London Scottish din luna decembrie a anului 2012.

 Gareth Copsey va fi unul dintre asistentii lui Carley, numele celuilat arbitru asistent urmand a fi comunicat.

Partida dintre Calvisano si Lupii Bucuresti din cadrul AMLIN Challenge Cup se va disputa sambata, 11 ianuarie, cu incepere de la ora 15:30.

2,214 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response