Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Vlad Iordachescu, apreciat de IRFU

21 ianuarie 2014 ARBITRAJ, Stiri
Vlad Iordachescu alaturi de Cristian Raduta si Radu Petrescu.

Vlad Iordachescu alaturi de Cristian Raduta si Radu Petrescu.

Arbitrul roman Vlad Iordachescu a primit evaluari favorabile din partea antrenorului David McHugh dupa stagiul de pregatire sustinut in Irlanda la inceputul lunii ianuarie.

David McHugh a arbitrat la editiile din 1995, 1999 si 2003 ale Cupei Mondiale, dar si finalele din 1996 si 2001 din Heineken Cup. Debutul sau ca arbitru international a fost in 1994.

Vlad a arbitrat doua meciuri in Irlanda, cel dintre Blackrocks si UL Bohemians din AIB Irish League si in British&Irish Cup partida dintre Munster A si Nottingham. In urma celor doua reprezentatii Vlad a primit evaluari foarte bune si recomandari utile. 

Pe langa aceste doua meciuri, arbitrul roman a primit delegari si in Amlin Challenge Cup, Pro D2 dar si in Cupa Europeana a Natiunilor 2014.

Pe 16 ianuarie, Vlad a fost central la meciul dintre Lusitanos XV si Stade Francais, meci din Amlin Challenge Cup. La margine au fost delegati Robert Diaconescu si Ionut Bodea.

Pentru Iordachescu urmeaza meciul din CEN, de pe 1 februarie, dintre Georgia si Belgia, alaturi de Radu Petrescu si Ionut Bodea, dar si meciul de o saptamana mai tarziu, din Franta, unde va arbitra in Pro D2 partida dintre La Rochelle si Auch.

 

3,908 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response