Thursday 26th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Portugalia a pierdut partida de pregatire cu England Students

25 ianuarie 2014 First XV
Portugalia.

Portugalia.

Inainte de partida pe care o va disputa contra Stejarilor la debutul in noua editie a Cupei Europene a Natiunilor, Portugalia a pierdut partida de pregatire jucata cu England Students.

Disputa a avut loc pe Estadio Universitario din Lisabona iar englezii au fost cei care s-au aflat la conducere de-a lungul intregii perioade de joc, lusitanii mentinand ritmul doar pana la inceputul reprizei secunde.

La pauza, England Students au condus cu 15-11, portughezii revenind dupa ce au fost condusi la zece respectiv noua puncte dupa doua lovituri de pedeapsa semante de uvertura Pedro Leal si eseul marcat de Rui D’Orey jucatorul de linia a doua a lusitanilor.

In partea secunda studentii englezii s-au desprins in urma unui eseu, Os Lobos reusind apoi pentru ultima data in aceasta disputa sa marcheze puncte si sa reduca din ecart, tabela aratand 20-16 pentru vizitatori dupa cea de-a doua incercare personala a lui Rui D’Orey.

Pana la finalul jocului doar englezii au mai inscris puncte, o lovitura de pedeapsa si un eseu transformat stabilind rezultatul final Portugalia XV-England Students 16-30, la acest joc de pregatire asistand si antrenorul Argentinei, Daniel Hourcade.

Frederico Sousa tehnicianul Portugaliei a utilizat in acesta disputa urmatorii jucatori:
15.Nuno Penha Costa, 14.Gonçalo Foro, 13.António Aguilar, 12.Carl Murray, 11.Vincent Pereira, 10.Pedro Leal, 9.Francisco P. Magalhães, 8.Vasco Uva, 7.Salvador Vassalo, 6.Luis Portela, 5.Gonçalo Uva, 4.Rui D´Orey, 3.Bruno Rocha, 2.Francisco Tavares, 1.Jorge Segurado
Rezerve: 16.Francisco Domingues, 17.Bruno Medeiros, 18.João Almeida, 19.Fernando Almeida, 20.Gere Maree, 21.Diogo Miranda, 22.Charly Morais, 23.Kevin da Costa

1,598 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response