Tuesday 07th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Castres ridiculizata pe terenul lui Stade Francais

27 ianuarie 2014 INTERNATIONAL, Stiri, TOP 14
Top 14.

Top 14.

Campioana en-titre, Castres, a fost pur si simplu ridiculizata in deplasarea efectuata pe terenul celor de la Stade Francais, unde au pierdut cu scorul de 32-6.

Parizienii nu au acumulat insa bonusul ofensiv, ei marcand trei eseuri, toate dupa pauza. Dupa incercarea lui Arias, in rol a intrat aripa Nayacalevu, care a punctat de doua ori. Pilierul roman Mihaita Lazar a fost introdus la echipa oaspete in minutul 65 al jocului.

Cealalta echipa din Capitala, Racing Metro 92, a dispus cu 25-5 de Toulouse. Sexton, Phillips si Andreu au marcat eseurile invingatorilor, iar Matanavou a evitat o rusinoasa infrangere la zero, in ultimul minut de joc.

Montpellier s-a impus la capatul unui meci foarte echilibrat, 28-23 cu Bordeaux. Nagusa a deschis scorul cu un eseu, in minutul 2, iar gazdele au mai punctat si prin incercarea lui Berard. Bordeaux a inscris un eseu prin Le Bourhis. La oaspeti, veteranul roman Silviu Florea a fost introdus pe post de pilier dreapta in minutul 68.

Grenoble a marcat trei eseuri, prin Campo si dubla flankerului Alexandre, pentru victoria cu 25-19 in fata lui Perpignan. Catalanii au luat bonusul defensiv dupa eseul lui Chateau, din minutul 80. La oaspeti, romanul Paulica Ion nu a fost convocat.

Brive a trecut de Toulon cu 23-10, intr-o alta surpriza a rundei. Gazdele au avut 20-3 la pauza, iar raportul eseurilor a fost egal, 1-1. Gibes respectiv Wulf au reusit incercarile partidei.

Bayonne si-a fructificat avantajul terenului propriu in urma succesului repurtat in fata mult mai titratei Clermont, scor 18-9. Meciul nu a avut eseuri, iar la pauza dintre reprize rezultatul a fost egal, 6-6.

Partida dintre Biarritz şi Oyonnax nu s-a desfasurat, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

1,635 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

Leave A Response