Friday 15th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

Rusia pregateste la Nebug partida cu Romania

Rusia.

Rusia.

Sambata 8 februarie Stejarii se vor deplasa in Rusia pentru a da piept cu nationala pregatita de Kingsley Jones intr-o partida care poate decide deja calificarea la Cupa Mondiala din 2015.

Imediat dupa succesul inregistrat la Madrid in fata Spaniei echipa Rusiei a luat drumul Moscovei iar de acolo ursii s-au deplasat la Nebug pentru a pregati disputa de sambata cu Stejarii in cea de-a doua etapa din Cupa Europeana a Natiunilor.

Fata de echipa castigatoare de la Madrid ursii l-au pierdut pe Yaroslav Rechnev, jucatorul lui Yenisey accidentandu-se la umar, in schimb alti cinci jucatori au fost chemati pentru a se alatura lotului in vederea partidei de sambata.

Astfel, din lotul Rusiei pentru partida cu Romania vor face parte: Denis Antonov si Andry Igretsov ambii de la Slavia Moscova, Alexandr Khudiakov jucatorul lui Krasny Yar si unul dintre preferatii lui Kingsley Jones, Artem Fatakhov inregimentat la VVA Podmoskovye.

In ceea ce priveste partida de sambata organizatorii intampina dificultati deoarece stadionul Kuban din Krasnodar este inghetat si acoperit cu zapada ceea ce se pare ca il face impracticabil pentru disputa dintre Rusia si Romania.

Astfel se cauta o solutie viabila conducatorii federatiei prin Rusia purtand discutii cu presedintele FIRA-AER, Octavian Morariu, pentru a muta disputarea partidei de sambata pe stadionul Molniya Gazprom Yamal din Nebug.

Inaintea partidei de sambata Stejarii devanseaza in clasamentul general al CEN Rusia cu cinci puncte iar o victorie a baietilor nostri ar rezolva in mare parte problema calificarii la Cupa Mondiala mai ales ca dintre partidele ramase de jucat Romania urmeaza sa intalneasca pe propriul teren Spania si Belgia.

1,519 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response