Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Viadana si Mogliano au remizat in derby-ul etapei din Campionato Eccelenza

4 februarie 2014 ECCELLENZA, INTERNATIONAL, Stiri
Eccellenza.

Eccellenza.

Desi Six Nations si-a facut debutul, competitia interna din Italia si-a continuat disputele, Azzurri contand mai putin in marea lupta a emisferei de nord pe jucatorii din Campionato Eccellenza.

Capul de afis al etapei a XI-a a fost partida dintre Viadana si campioana en-titre Mogliano, cele doua grupari terminand la egalitate 13-13, pentru efortul depus de-a lungul celor 80 de minute romano-italianul Liviu Pascu fiind declarat jucatorul meciului.

Ryan a semnat un eseu pentru Viadana, Halvorsen pentru campioni, in timp ce din fata buturilor Apperley s-a evidentiat din echipa leilor, de partea cealalta Cornwell, ambii transformeri trecandu-si in cont cate o transformare si doua lovituri de pedeapsa.

Cu Bogdan Iovu titular, San Dona a invins-o pe Lazio cu rezultatul de 16-6, romanii reusind doar doua penalitati prin Nathan, pentru invingatori consemnandu-se un eseu venit dupa un efort colectiv transformat de Mucceli, care a concretizat si alte trei lovituri de pedeapsa.

I Cavlieri au luat bonusul ofensiv in partida disputata pe terenul ultimei clasate, Reggio, rezultat 28-10, eseurile venind dupa o actiune finalizata de forta inaintarii, un altul semnat de Patelli, pentru ca Bernini sa izbuteasca o dubla. Incercarea de onoare a gazdelor a fost reusita de Dell’Acqua.

Rovigo nu se dezminte in acest sezon, ajungand la cea de-a zecea victorie dupa succesul inregistrat la Roma in fata lui Capitolina. Liderul neinvins al clasamentului s-a impus cu rezultatul de 40-5, un eseu colectiv, alte doua fiind reusite de Ngawini, respectiv Zanini si un hat-trick a lui Ferro aducand bonusul ofensiv. Punctele de onoare ale invinsilor le-a reusit Casalini, marcatorul unei incercari.

Partida dintre Padova si Calvisano a fost amanata din cauza terenului impracticabil.

Clasament:
1.Rovigo-45p
2.Calvisano-35p
3.Mogliano-32p
4.I Cavalieri-32p
5.Viadana-29p
6.Padova-23p
7.Fiamme Oro-21p
8.San Dona-20p
9.Lazio-12p
10.Capitolina-5p
11.Reggio-1p

Urmatoarea etapa va avea loc intre 15 si 16 februarie si cuprinde partidele:
Viadana-Reggio
Fiamme Oro-Rovigo
Capitolina-Mogliano
Padova-I Cavalieri
San Dona-Calvisano

1,723 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response