Monday 06th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Arbitri olandezi vor oficia la partida dintre Romania si Spania

James McPhail va arbitra la centru meciul Romania vs Spania.

James McPhail va arbitra la centru meciul Romania vs Spania.

Sambata, 22 februarie, pe Cluj Arena, Stejarii vor intalni Spania in cea de-a treia etapa din cadrul Cupei Europene a Natiunilor editia 2014, disputa urmand a fi condusa de o brigada de arbitri din Olanda.

La centru se va afla James McPhail, un arbitru originar din Noua Zeelanda si care, in afara terenului incadrat de buturi, se poate mandri cu o frumoasa cariera de inginer, fiind specializat in monitorizarea proiectelor de infrastructura.

James McPhail, in varsta de 28 de ani, si-a inceput cariera de arbitru in 2006, avand in palmares peste 50 de partide conduse in ITM Cup, respectiv Heartland Championship, cele doua esaloane valorice ale competitiei interne din Noua Zeelanda.

De asemenea a fost arbitru asistent si arbitru video la partide din cea mai importanta competitie a francizelor din emisfera de sud, Super Rugby, luand parte la Cupa Mondiala din 2011 in calitate de supervizor al schimbarilor in partidele disputate la Wellington.

Cel mai cunoscut insa este in lumea rugby 7, participand la 17 turnee IRB 7’s, anul trecut conducand partide din cadrul Sevens Rugby World Cup, care a avut loc la Moscova.

In prezent James McPhail traieste in Olanda, aici venind in urma unui contract cu o firma din aceasta tara in calitate de inginer, fara a se desparti insa de pasiunea pentru sportul cu balonul oval.

James McPhail va fi ajutat de arbitrii asistenti Gert de Visser si Mike Hoyer.

Foto: www.stuff.co.nz

2,170 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

Leave A Response