Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

O etapa cu multe puncte si spectacol in Super Rugby

10 martie 2014 INTERNATIONAL, SUPER XV
Super Rugby.

Super Rugby.

Etapa a patra din Super Rugby a fost deschisa de intalnirea dintre Hurricanes si Brumbies, neozeelandezii fiind la prima disputa pe propriul teren in acest sezon.

Desi galben-negrii au inceput mai bine conducand cu 13-3, pana la pauza Brumbies au revenit intorcand rezultatul pentru ca apoi sa se desprinda la 29-16 pentru o victorie cu 29-21 si punct bonus ofensiv.

Perenara si Thomson au inscris cate un eseu pentru Hurricanes, Barrett o transformare si trei penalitati, cele patru eseuri ale australienilor care au asigurat bonusul ofensiv fiind reusite de Mogg, Coleman, Kuridrani si McCaffrey, trei fiind transformate de White, autor si a unei lovituri de pedeapsa.

Reds si Cheetahs au facut spectacol la Brisbane, australienii impunandu-se cu rezultatul de 43-33, un eseu de penalizare, o dubla a lui Feauai-Sautia si alte doua reusite ale lui R. Davies respectiv Hanson asigurand bonusul ofensiv.

Pentru sud-africanii Venter, Prinsloo si Watts au marcat incercari, Goosen doua transformari si patru penalitati, Watts reusind transformarea propriului eseu.

Crusaders au avut o viata grea in fata sud-africanilor de la Stormers in partida jucata la Christchurch, fiind nevoiti sa revina de la 13-3 in favoarea vizitatorilor pentru a smulge prima victorie din acest sezon, un succes obtinut la limita cu scorul de 14-13.

Fonotia cu un eseu si T. Taylor marcator a trei penalitati au fost realizatorii punctelor pentru Crusaders in timp ce De Allende a culcat balonul in terenul de tinta advers pentru Stormers, Catrakilis semnand o transformare si doua lovituri de pedeapsa.

Western Force au avut nevoie de doar 27 de minute pentru a marca patru eseuri conationalilor de la Rebels, gratie acestui inceput de meci in forta franciza din Perth obtinand si bonusul ofensiv.

Mathewson, Morahan, Hodgson si Cottrell au semnat eseurile lui Western Force, Ebersohn trei transformari si doua penalitati, Veainu cu o incercare transformata de Hegarty inscriind punctele celor de la Rebels, Western Force obtinand victoria cu rezultatul de 32-7.

Si sud-africanii de la Bulls au luat bonificatia pentru cele patru eseuri marcate neozeelandezilor de la Blues, in disputa de la Pretoria, intr-o partida in care Potgieter a fost eroul gazdelor dupa ce a inscris din toate procedeele posibile.

Astfel Potgieter a semnat un eseu, doua transformari, trei penalitati si un dropgol, alaturi de el marcatori de eseuri fiind Ross, Serfontein si Van der Merwe pentru Blues, Ahki reusind o incercare, Hickey o transformare si patru penalitati, rezultatul final fiind: Bulls-Blues 38-22.

Sharks sunt in acest moment liderii clasamentului dupa ce au trecut de Lions pe propriul teren cu rezultatul de 37-23, rechinii luand bonusul ofensiv pentru eseurile reusite de Jordaan, Reinach, Ndungane si Coetzee.

F. Steyn a transformat toate reusitele colegilor lui marcand si din trei penalitati, punctele invinsilor venind dupa doua eseuri inscrise de Van Rensburg si De Klerk, Boshoff evidentiindu-se in fata butului advers cu doua transformari si trei lovituri de pedeapsa.

Clasament:
Liderii conferintelor
1.Sharks-14p

2.Waratahs-10p

3.Chiefs-8p

4.Bulls-10p

5.Brumbies-9p

6.Reds-9p

7.Lions-8p

8.Highlanders-6p

9.Rebels-5p

10.Western Force-5p

11.Blues-5p

12.Stormers-5p

13.Cheetahs-5p

14.Crusaders-4p

15.Hurricanes-1p

Urmatoarea etapa va avea loc intre 14 si 15 martie dupa programul:

Chiefs-Stormers
Rebels-Crusaders
Hurricanes-Cheetahs
Highlanders-Western Force
Brumbies-Waratahs
Lions-Blues
Sharks-Reds

1,500 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response