Monday 06th April 2020,
Federatia Romana de Rugby

Campionii en-titre Mogliano au cedat pe propriul teren in derby-ul cu Rovigo

23 martie 2014 ECCELLENZA, Stiri
Eccellenza.

Eccellenza.

Capul de afis al etapei din Campionato Eccellenza a fost partida in care campionii en-titre Mogliano au primit vizita lui Rovigo, gazdele avand nevoie de victorie in lupta pentru a ocupa la finalul sezonului regulat un loc in Play-Off.

Rovigo, o echipa aflata in mare forma, nu le-a dat nicio speranta gazdelor impunandu-se cu rezultatul de 24-17, Van Niekerk, Mountariol si Bortolussi marcand cate un eseu, in timp ce pentru Mogliano, Endrizzi si Ravalleau au fost autorii incercarilor.

Calvisano, lidera din acest moment a clasamentului a disputat o partida spectaculoasa in compania lui Lazio, galben-negrii castigand cu 44-24, Visentin, Appiani, Haimona dubla, Zdrilich, Ferraro si un eseu colectiv asigurand bonusul ofensiv. In contul lui Lazio au fost trecute trei incercari, un eseu colectiv alte doua fiind realizate de Gerber si Baek.

Padova a invins pe San Dona cu 19-8 si continua lupta pentru un loc in Play-Off, Bettin marcand un eseu, Maercato si Menniti-Ippolito un total de patru lovituri de pedeapsa in timp ce in contul invinsilor la care Bogdan Iovu a fost titular, Seno a inscris eseul de onoare.

Reggio a plecat cu punctul bonus defensiv de la Roma unde a cedat in partida cu Fiamme Oro, gazdele prin eseul lui Sutto si doua penalitati, respectiv o transformare marcate de Canna si Benetti asigurand victoria cu 13-9. Farolini a concretizat trei penalitati pentru Reggio.

Viadana s-a impus pe terenul ultimei clasate, Capitolina cu 33-7, Liviu Pascu marcand un eseu pentru invingatori, Bigi, Moreschi, Pelizzari si Manuini inscriind celelalte incercari care au asigurat bonusul ofensiv. Si in contul gazdelor a fost trecuta o incercare, autor fiind Marsella.

Clasament:

1.Calvisano-59p
2.Rovigo-58p
3.Viadana-44p
4.Mogliano-42p
5.I Cavalieri-41p
6.Padova-41p
7.Fiamme Oro-34p
8.San Dona-22p
9.Lazio-17p
10.Reggio-11p
11.Capitolina-5p

Urmatoarea etapa se va disputa intre 29 si 30 martie dupa programul:

Reggio-Calvisano
Lazio-Rovigo
I Cavalieri-Mogliano
Padova-Fiamme Oro
San Dona-Capitolina

1,622 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response