Tuesday 04th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ealing Trailfinders si Andrei Radoi lupta pentru evitarea retrogradarii din English Championship

24 martie 2014 INTERNATIONAL
Andrei Rădoi repune balonul în joc într-o tușă în meciul dintre Ealing și Jersey.

Andrei Rădoi repune balonul în joc într-o tușă în meciul dintre Ealing și Jersey.

Derbyul codașelor din English Championship a fost câștigat de Ealing Trailfinders care a învins pe Jersey cu 25 – 23 dând speranțe, chiar dacă firave, de supraviețuire echipei din vestul Londrei unde joacă taloneurul echipei naționale a României, Andrei Rădoi.

“Victoria aceasta ne dă speranțe să luptăm până în ultima etapă. Ei sunt contr-candidații noștri direcți la retrogradare și fără această victorie nu mai puteam spera să îi depășim”, mi-a declarat Andrei.
Mai sunt doar patru etape și Ealing e clasată pe ultimul loc – 12 – cu doar 15 puncte, cu nouă mai puțin decât Jersey.

Echipa clasată pe ultimul loc în Championship retrogradează în Championship League 1. Ce se va întâmpla cu Andrei, dacă Ealing nu supraviețuiește?

“Legat de viitoarea destinație dacă va fi sau voi rămâne la Ealing nu pot sa spun nimic. Mai sunt patru etape de jucat, se pot întâmpla multe. Eu am venit aici cu gândul să progresez din toate punctele de vedere și sper să se întâmple acest lucru”, spune taloneurul lui Ealing și al naționalei României.
Ealing este unul dintre cele mai vechi cluburi de rugby din Anglia, înființat în 1869, cu doi înaintea formării federației engleze – RFU.

English Championship – eșalonul al doilea valoric din Anglia, după Aviva Premiership – este cel mai înalt nivel la care a evoluat vreodată clubul din vestul Londrei.

Petru Clej

1,379 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response