Sunday 25th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Sale Sharks si Vadim Cobilas se apropie de Play-Off

Sale Sharks.

Sale Sharks.

Sale a obtinut o victorie de prestigiu, 12-11 cu Bath si s-a apropiat la doar patru puncte de rivala sa, situata pe locul trei, avand sanse realiste de calificare in Play-Off in Aviva Premiership – campionatul Angliei.

Meciul a avut un final dramatic. La scorul de 12-6 pentru Sale – toate punctele fiind marcate din lovitura de pedeapsa – patru pentru Sale prin Danny Cipriani si doua pentru Bath prin George Ford – in minutul 64 pilierul moldovean Vadim Cobilas a fost inlocuit in echipa Rechinilor de internationalul englez Henry Thomas.

Dupa numai trei minute Thomas primeste cartonas galben si Cobilas este rechemat in teren, fiind scos fundasul Arscott.

In minutul 74, taloneurul Batty marcheaza singurul eseu al meciului pentru Bath si scorul devine 11-12.

George Ford rateaza transformarea, iar in minutele 79 si 80 tanarul mijlocas la deschidere al lui Bath rateaza doua drop-goal-uri, iar Sale obtine o victorie de prestigiu.

Cu patru meciuri inainte de incheierea sezonului regulat, Sale are acum 51 de puncte si este pe locul cinci cu patru puncte in urma lui Bath.

Echipa din suburbia orasului Manchester este revelatia acestui sezon, fiind prezenta si in sferturile de finala ale Cupei Amlin, iar Cobilas a devenit un titular inamovibil.

1,803 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response