Saturday 19th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Ateliere sportive in Saptamana ALTFEL

3 aprilie 2014 Stiri
Sportul ALTFEL.

Sportul ALTFEL.

Ministerul Tineretului si Sportului, alaturi de Cancelaria Primului Ministru, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant Preuniversitar, FR Rugby, FR Fotbal, FR Scrima, FR Tenis de camp, FR Volei, FR Atletism, FR Lupte, FR Handbal, FR Judo, FR Triatlon, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti organizeaza Sportul Altfel. Evenimentul va avea loc pe 8 Aprilie, intre orele 10:00 – 14:00, pe Stadionul National de Rugby “Arcul de Triumf”.

Ministerul Tineretului si Sportului isi propune prin acest demers sa promoveze educatia sportiva in randul tinerei generatii. Ministrul Gabriela Szabo ii va sustine pe toti elevii care vor participa la ateliere si vor primi o ALTFEL de educatie sportiva.

Scoala Altfel ii aduce an de an pentru o saptamana pe elevi spre activitati non-formale, urmarind generarea unei coeziuni sociale in randul tinerilor si dezvoltarea plenara a acestora. Proiectul Sportul Altfel are ca obiectiv central educarea elevilor si tinerilor in sensul unei activitati constante de educatie fizica sportiva. Cei 2000 de elevi se vor bucura de atelierele organizate de federatiile care s-au dedicat si implicat direct in desfasurarea evenimentului din 8 aprilie.

Atelierele vor fi animate si de nume reprezentative ale sportului romanesc, iar initiatorii proiectului vor oferi tuturor materiale informationale. Deschiderea evenimentului va fi oficiata de Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, care la final ii va premia pe elevi pentru participarea in cadrul activitatilor sportive.

Jandarmeria Romana va fi de asemenea prezenta alaturi de Serviciul de Ambulanta B I. Totodata, elevii vor fi insotiti, conform protocolului, de un profesor la 10 copii.

Sportul Altfel se desfasoara pe data de 08.04.2014, intre orele 10:00 – 14:00, pe Stadionul National de Rugby “Arcul de Triumf”.

Sursa: Ministerul Tineretului si Sportului

2,079 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response