Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Victorie pretioasa pentru Oyonnax si Vali Ursache

6 aprilie 2014 TOP 14
Vali Ursache.

Vali Ursache.

Intr-o restanta din campionatul francez de rugby, Top 14, Oyonnax, echipa care il are in randurile ei si pe internationalul roman Vali Ursache, a castigat cu 26-12 in fata celor de la Bordeaux.

Dupa ce fusese amanata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, si acum partida s-a disputat in situatii mai putin placute pentru rugby.
Ploaia s-a transformat in lapovita, astfel ca jocul a fost clar mai greu pentru ambele combatante.

Finalmente, Oyonnax s-a impus cu 26-12, cu doua eseuri realizate de Hansell Pune si Maafu. Restul punctelor au venit de la uvertura argentiniana Urdapilleta, care a marcat din doua transformari si patru lovituri de pedeapsa.

La Oyonnax, pe post de flanker s-a remarcat in joc Vali Ursache, care a fost inlocuit de pe teren in minutul 68. De partea cealalta, la Bordeaux nu a fost convocat pentru aceasta deplasare Silviu Florea.

Gratie celor 4 puncte acumulate, Oyonnax se indeparteaza de zona retrogradarii. Cu 3 etape inainte de finalul stagional, Oyonnax, care e nou-promovata, a acumulat 48 de puncte, patru mai mult decat Bayonne, care este penultima.

Perpignan este pe locul 12, exact deasupra liniei rosii, cu 46 de puncte. Virtual retrogradata este cealalta echipa basca, Biarritz, cu doar 26 de puncte acumulate.

Bordeaux este scutita de aceste griji, fiind pe locul 7, cu 58 de puncte si perspectiva de a ajunge in play-off.

2,831 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response