Friday 21st February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Peste 2.000 de elevi au participat la Sportul Altfel

8 aprilie 2014 INTERN
Peste 2.000 de participanti la Sportul Altfel.

Peste 2.000 de participanti la Sportul Altfel.

Peste 2.000 de elevi din Bucuresti au participat astazi la Sportul Altfel, actiune organizata de Ministerul Tineretului si Sportului, alaturi de Cancelaria Primului Ministru, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant Preuniversitar, FR Rugby, FR Fotbal, FR Scrima, FR Tenis de camp, FR Volei, FR Atletism, FR Lupte, FR Handbal, FR Judo, FR Triatlon, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Micutii au trecut pe la fiecare atelier organizat de federatiile participante si au incercat fiecare sport in parte, fiind ajutati de antrenori ai respectivelor discipline. Ei au putut deprinde tainele fiecarui sport alaturi de mari glorii.

”Vreau sa ii salut pe profesorii si pe elevii din Bucuresti. Va multumesc pentru faptul ca sunteti alaturi de noi. Ce poate sa fie mai frumos decat sa ne petrecem timpul in aer liber, intr-un stadion minunat? Impreuna cu Federatia Romana de Rugby si alte federatii importante am organizat acest program. Va urez sa va bucurati de aceasta zi si sper ca ea sa ramana in memoria voastra. Sportul participa la intarirea sanatatii. Nu uitati ca viitorul Romaniei este in mainile voastre.”, a declarat Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo.

„Este o mare bucurie pentru mine sa vad un numar asa de mare de elevi prezenti la o activitate sportiva. Sper ca foarte multi dintre acesti copii sa se apropie de cate un sport. Le-am oferit sansa micutilor sa afle tainele fiecarui sport de la mari campioni ai acestor discipline in speranta ca vor fi inspirati de performantele lor. FRR, alaturi de MTS, doreste sa organizeze cat mai multe astfel de evenimente, acesta fiind al doilea dintr-un sir pe care il dorim cat mai lung de actiuni prin care incercam sa aducem copiii la sport”, a declarat presedintele FRR, Alin Petrache.

Spre final, cei prezenti au avut parte de un concert Glance si Kaira.

Evenimentul a avut loc  pe Stadionul National de Rugby “Arcul de Triumf”.

GALERIE FOTO AICI

2,303 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response