Tuesday 17th September 2019,
Federatia Romana de Rugby

Victorii cu bonus ofensiv ale gazdelor in etapa a XX-a din Campionato Eccellenza

30 aprilie 2014 ECCELLENZA, INTERNATIONAL
Eccellenza.

Eccellenza.

Cinci partide, toate incheiate cu succesul gazdelor care fara exceptie au luat si bonusul ofensiv, s-au dipsutat in etapa a XX-a din Campionato Eccellenza.

Derby-ul rundei a fost partida dintre Calvisano si Viadana pe care fosta adversara a Lupilor Bucuresti din AMLIN Challenge Cup a castigat-o cu rezultatul de 32-26, patru incercari fiind trecute in contul acestora, un eseu dupa un efort colectiv, restul fiind semnate de Visentin, Castello si De Jager.

Viadana pentru care Liviu Pascu a fost titular, se afla momentan pe pozitia a cincea si va avea emotii pana in ultima etapa in privinta calificarii in Play-Off, pentru lei in partida cu Calvisano, Robertson si Apperley reusind cate un eseu pentru un punct bonus defensiv.

Rovigo a dispus pe propiul teren de San Dona cu 27-3 in conditiile in care pentru vizitatori doar Taumata a punctat din lovitura de pedeapsa, ros-albastrii luand bonusul ofensiv gratie celor patru eseuri marcate de Ruffolo, Lubian, Ragusi si o incercare colectiva.

Surpriza rundei a produs-o Lazio, romanii castigand partida de pe propriul teren cu I Cavalieri, Riccioli, Bisegni, Di Giulio si Sepe asigurand si bonificatia ofensiva in timp ce pentru vizitatori Delnevo si Grumbkov au semnat cate o incercare, rezultatul final fiind 34-17.

Fiamme Oro nu a avut probleme in a castiga disputa cu ultima clasata Capitolina impunandu-se cu rezultatul de 45-15, Mariano, Bacchetti, Sapuppo, Sepe, Balsemin, Valcastelli si un eseu colectiv asigurand bonusul ofensiv invigatorilor, invinsii replicand prin incercarile lui Giacometti si Rabecchini.

Campionii en-titre, Mogliano, au avut de asemenea o sarcina facila in fata lui Reggio de care au trecut cu rezultatul de 59-10, C. Repetto si Trotta cate o dubla, Padovani, Benvenuti, Fadalti si Boni asigurand bonusul ofensiv, Koteczky semnand eseul de onoare al invinsilor.

Clasament:
1.Calvisano-79p
2.Rovigo-77p
3.Mogliano-57p
4.Padova-56p
5.Viadana-52p
6.I Cavalieri-46p
7.Fiamme Oro-41p
8.San Dona-31p
9.Lazio-27p
10.Reggio-12p
11.Capitolina-5p

Urmatoarea etapa se va disputa intre 3 si 4 mai dupa programul:
Reggio-Lazio
Padova-Rovigo
Viadana-I Cavalieri
San Dona-Mogliano
Fiamme Oro-Calvisano

2,218 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response