Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

S-au stabilit semifinalistele din Campionato Eccelenza

12 mai 2014 ECCELLENZA, INTERNATIONAL
Eccellenza.

Eccellenza.

In ultima etapa a sezonului regulat din Campionato Eccellenza, Calvisano, Rovigo, Mogliano si Viadana si-au asigurat prezenta in semifinale, Padova fiind echipa care a ratat participarea in Play-Off-ul competitiei.

Desi au cedat pe propriul teren cu 19-12 in disputa cu Viadana, campionii en-titre Mogliano au obtinut biletele pentru semifinale pentru ca in disputa de la distanta Padova a pierdut si ea pe terenul lui Calvisano.

Mogliano-Viadana a fost o partida cu un singur eseu marcat de Barbieri pentru vizitatori, in rest Padovani si Endrizii marcand din lovituri de pedeapsa pentru campioni respectiv Gennari care a asigurat victoria cu patru penalitati si o transformare.

Calvisano a castigat in fata Padovei cu 25-17, Frapporti marcand un eseu, Violi sase penalitati si o transformare. Padova in ciuda a doua eseuri semnate de Middleton si Bellini s-a vazut invinsa pierzand sansa calificarii in semifinale.

Lazio a trecut de San Dona cu rezultatul de 34-17 echipa pe care gratie acestui succes a depasit-o si in clasamentul final. Un eseu de penalizare, o dubla a lui Sepe si o reusita a lui Riccioli au asigurat si bonusul ofensiv pentru romani, San Dona replicand cu trei eseuri semnate de Bressan, Vian si Bacchin.

Rovigo nu a avut probleme in a castiga la scor partida cu ultima clasata Capitolina, o echipa care din sezonul viitor va evolua in liga secunda. Ragusi dubla, Balboni, Ngawini cu patru incercari, De Marchi, Menon, Frati, Boggiani si Gajion au marcat un total de 12 eseuri rezultatul final fiind 76-0.

I Cavalieri s-au despartit de acest sezon cu o victorie in fata celor de la Reggio, rezultat 50-24. A fost o disputa deschisa in care s-au marcat 11 eseuri, Giovanchelli, Saccardo dubla, Vezzosi, Bernini, Lunardi, Crestini si Lupetti fiind autorii incercarilor pentru invingatori, Daupi, Vaki si Farolini in contul invinsilor.

Clasament final al sezonului regulat:

1.Calvisano-88p
2.Rovigo-83p
3.Mogliano-63p
4.Viadana-61p
5.Padova-60p
6.I Cavalieri-51p
7.Fiamme Oro-43p
8.Lazio-33p
9.San Dona-31p
10.Reggio-16p
11.Capitolina-5p

Prima mansa a semifinalelor se vor disputa pe 17 si 18 mai dupa programul:

Viadana-Calvisano
Mogliano-Rovigo

2,650 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response