Friday 21st February 2020,
Federatia Romana de Rugby

Alin Petrache, presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

29 mai 2014 Stiri
Alin Petrache.

Alin Petrache.

Astazi au avut loc alegeri la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Candidati la functia de presedinte al COSR au fost Alin Petrache, Octavian Bellu si Elisabeta Lipa.

Membrii comitetului l-au desemnat castigator pe Alin Petrache, acesta fiind ales cu un numar de 143 de voturi, contracandidatii sai obtinand 33 de voturi – Octavian Bellu si 21 de voturi – Elisabeta Lipa.

Noul presedinte a pregatit o strategie pe zece ani pentru revigorarea olimpismului romanesc. „Multumesc celor care m-au ales, dar si celor care nu m-au ales si pe care ii doresc alaturi de mine, pentru a pune in aplicare programul Romania Olimpica 2014-2024. Suntem o familie mica si trebuie sa fim uniti pentru ca familia sportului romanesc are nevoie de contributia tuturor membrilor ei. Nu am obtinut o victorie impotriva cuiva. Ii respect foarte mult pe domnul Bellu si pe doamna Lipa. Prezenta lor in Echipa Olimpica a Romaniei este esentiala pentru a obtine rezultate bune la Rio si la competitiile viitoare. Asa cum am promis, ma voi dedica 100% acestei activitati. De luni trecem la treaba. Voi incepe cu vizite la Federatia de Gimnastica si Federatia de Canotaj, continuand apoi cu toate federatiile, si mari si mici, pentru ca asa cum am spus, munca mea va fi una pe teren, nu in birouri.”


2,894 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response